Oblátka Delissa ORION mliečna 33 g

Code: PT125054
0,53 € / KS 0,64 € incl. VAT
Skladom (2 KS)
Delivery to:
14.05.2024

Detailed information

Fast delivery of goods
Fast delivery within 48 hours
If we have the goods in stock.
Month's warranty
Month's warranty
For selected products

Product detailed description

Oblátka 17,9% s kakaovou náplňou 49,7% máčaná v mliečnej čokoláde 32,4%.

 

Alergény

Môže obsahovať sóju a iné orechy.

 

Meno alebo obchodné meno a adresa distribútora

Nestlé Slovensko s.r.o.Košovská cesta 11971 27 PrievidzaSK: 0800 135 135

 

Netto množstvo

33 g

 

Osobité podmienky skladovania a/alebo použitia

Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.

 

Dátum minimálnej trvanlivosti spotreby

Minimálna trvanlivosť do konca: viď obal.

 

Výživové údaje/jednotka

Výživové hodnotyNa 100 gNa 33 g%*Energia2280 kJ752 kJ9 %546 kcal180 kcalTuky32,0 g10,6 g15 %- z toho nasýtené mastné kyseliny16,4 g5,4 gSacharidy58,3 g19,2 g7 %- z toho cukry44,0 g14,5 g16 %Vláknina1,7 g0,6 g-Bielkoviny5,2 g1,7 g3 %Soľ0,28 g0,09 g2 %*Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/ 2000 kcal)Balenie obsahuje 1 porciuPorcia by mala byť upravená pre deti rôznych vekových kategóriíReferenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)

 

Zoznam zložiek

Mliečna čokoláda [cukor, kakaové maslo1, kakaová hmota1, sušené odtučnené mlieko, sušená mliečna srvátka, mliečny tuk, rastlinné tuky (palmový, olej zo semien maslovníka), emulgátor (lecitíny)], Palmový olej, Pšeničná múka, Cukor, Sušená mliečna srvátka, 1,1 % kakaového prášku so zníženým množstvom tuku1, Sušené odtučnené mlieko, Kypriace látky (uhličitany amónne, uhličitany sodné), Maltodextrín, Emulgátory (lecitíny, polyglycerolpolyricínoleát), Jedlá soľ, Lieskovooriešková pasta, Arašidová múka, 1Certifikované Rainforest Alliance. Zistite viac na: www.ra.org

Additional parameters

Category: Sušienky a oblátky
Značka: Orion
Množstvo v balení: 1 KS
Druh: oblátky
Príchuť: mliečna
Hmotnosť: 33 gramov

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field: