Cleanfit ultrakoncentrát - Lesklé povrchy 1+1=11 l

Kód: HY999824
12,49 € / KS 14,99 € vrátane DPH
Skladom (65 KS)
Môžeme doručiť do:
4.4.2024

Detailné informácie

Rýchle dopručenie tovaru
Rýchle doručenie do 48 h
Ak máme tovar na sklade .
Mesiacov záruka
Mesiacov záruka
Na vybrané produkty

Podrobný popis

Vysokoúčinný 10-zložkový čistiaci ultrakoncentrát na prípravu čistiaceho roztoku na čistenie všetkých lesklých a hladkých povrchov a na každodenné udržiavanie čistoty. Obsah účinných látok cca 50%.

Prípravok s jemnou vôňou citrónov „Lemonade“. Bez námahy odstraňuje odtlačky prstov, ako aj mastné a olejové znečistenia, a stará sa o lesk bez šmúh. Koncentrát je šetrný k materiálu, a preto je vhodný aj na čistenie citlivých povrchov. Má schopnosť potláčať otlačky prstov tak, aby povrch zostal čo najdlhšie čistý. Vďaka špeciálnemu zloženiu na ošetrenom povrchu zanecháva lesklú vodoodpudivú vrstvu, ktorá znižuje tvorbu znečistenia. Prípravok je šetrný k životnému prostrediu.

ÚČINNÉ LÁTKY:
5-15 % aniónových tenzidov, parfum (limonene, citral, methylundecanal, citronellol), konzervant (benzyl alcohol).

Z 1 litra ultrakoncentrátu pripravíte až 10 L aplikačného čistiaceho roztoku.

 

Návod na použitie

Ultrakoncentrát je určený na prípravu mimoriadne účinného a v spotrebe úsporného čistiaceho prostriedku pre objektovú hygienu. Určený pre použitie na čistenie napr. okien, skla, zrkadiel, obkladačiek, stolov, osvetlenia a pod. Pred použitím na nábytok vyskúšať na malej ploche.
PRÍPRAVA APLIKAČNÉHO ROZTOKU
Nastriekajte na ošetrovanú plochu aplikačný roztok a následne ju dôkladne a rovnomerne vyčistite. Po spotrebovaní aplikačného roztoku doplňte ultrakoncentrát z 1 l fľaše so sosáčikom do aplikačnej fľaše a zrieďte ho s vodou v pomere 1:40 až 1:10 ( k 25 - 100 ml prípravku doplňte vodu do objemu 1 l podľa rysky na fľaši ). Neprekračujte doporučené dávkovanie, môžu sa tvoriť šmuhy zo zvyšku detergentu. Nie je nutné dolešťovanie.

Dodatočné parametre

Kategória: Čistiace ultrakoncentráty
Značka: Cleanfit
Množstvo v balení: 1 KS

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: