DUCK WC dezinfekčný prostriedok 750 ml Ultra Gél Marine

Code: HY776070
3,99 € / KS 4,79 € incl. VAT
Skladom (70 KS)
Delivery to:
2.04.2024

Detailed information

Fast delivery of goods
Fast delivery within 48 hours
If we have the goods in stock.
Month's warranty
Month's warranty
For selected products

Product detailed description

Duck čistiaci a dezinfekčný prostriedok na WC misu Marine vyčistí vašu toaletu do dokonalej čistoty. Tvrdo bojuje proti vodnému kameňu a účinne zbaví toaletu všetkých škvŕn. Okrem spomínaných vlastností zničí 99,9% baktérii, ktoré sa nachádzajú vo vašom WC. Vôňa mora.
Objem: 750 ml

Zlikviduje 99,9% baktérií

Používajte biocídy bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o výrobku.

Zloženie: Neiónové povrchovo aktívne látky <5%, Dezinfekčné prostriedky, Parfumy.

 

Dodržiavanie predpisov

Duck® Deep Action Gel - Marine čistiaci a dezinfekčný prípravok na WC misuNebezpečenstvoObsahuje: alkoholy, C13-15-rozvetvené a lineárne, etoxylované EO=8, kyselina mravčia, alkyl(C12-18) benzyldimetylamónium-chlorid [ADBAC (C12-18)].Účinná látka: 0,1828 g alkyl (C12-18) benzyldimetylamónium-chlorid [ADBAC (C12-18], 0,2742 g didecyl (dimetyl)amónium-chlorid [DDAC (C8-10)] v 100 g prípravku. Registračné číslo bio/561/D/17/CCHLP.Spôsobuje vážne poškodenie očí.Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii starostlivo myte ruky. Okamžite volajte NÁRODNÉ TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM/lekára. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Noste ochranné okuliare.Používajte len na WC misy. Nemiešajte s bieliacimi činidlami a ani inými domácimi čistiacimi prípravkami.

 

Návod na použitie

Návod na použitie:1. Zdvihnite dosku na WC mise.2. Stlačte obe strany vrchnáka s uzáverom odolným proti otvoreniu deťmi a odskrutkujte.3. Nakloňte fľašu, aby sa naplnilo hrdlo.4. Dezinfekcia nad vodnou hladinou, rovnomerne nastriekajte 60 ml tekutého gélu pod obrubu celej WC misy.5. Nechajte pôsobiť 5 minút.6. Vyčistite misu kefou nad aj pod vodnou hladinou a spláchnite.7. Fľašu dôkladne uzavrite. (Ak chcete zabrániť usadzovaniu vodného kameňa a udržať toalety čisté, použite 3x týždenne).

Additional parameters

Category: Čistiace prostriedky do toaliet
Warranty: 72 mesiacov
Značka: Duck
Množstvo v balení: 1 KS
Dezinfekcia: áno
Objem: 750 ml
Použitie: na toalety
Typ čistiaceho prostriedku: WC gél
Vôňa: more

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field: