Otvárate prevádzky? Budete potrebovať dezinfekciu

V súvislosti s uvoľňovaním epidemiologických opatrení sa na Slovensku otvárajú takmer všetky obchody, kaviarne, reštauračné zariadenia, krčmy (zatiaľ letné terasy) a život sa vracia v podstate do normálu. Ak chcete svoju prevádzku otvoriť aj vy, budete potrebovať dostatok dezinfekčných prostriedkov. Tie nájdete v našej ponuke. 

Dezinfekcia priestorov po každom zákazníkovi 

V opatreniach pre rôzne služby a prevádzky sa na Slovensku spomína pravidelná dezinfekcia. Taxislužby, kaderníctva, ale napríklad aj reštauračné zariadenia s letnými terasami by mali dezinfikovať priestory po každom zákazníkovi. Dokáže sa tak zabrániť prenosu infekčných chorôb z jedného zákazníka na druhého. 

Dezinfekcia rúk zamestnancov pri obsluhe stolov 

Pri reštauračných zariadeniach sa spomína aj dezinfekcia rúk obsluhujúceho personálu po každom obslúženom zákazníkovi. Nesmie sa teda stať, že čašník prijme objednávku od jedného zákazníka, medzitým donesie jedlo druhému a ešte preberie peniaze od tretieho bez toho, aby si dezinfikoval ruky. 

 

Dezinfekcia hygienických zariadení každú hodinu 

V podmienkach pre prevádzky sa spomína aj pravidelná dezinfekcia hygienických zariadení, a teda hlavne WC v reštauračných prevádzkach. Konkrétne by to malo byť minimálne každú hodinu. Odporúčame však dezinfikovať po každom zákazníkovi, čím sa predíde riziku prenosu chorôb na miestach, kde je vždy najviac baktérií. Všetky tieto 3 opatrenia výrazne zvýšia vašu spotrebu dezinfekcie. Tú však nájdete v našej ponuke. 

Ochranné prostriedky pre zamestnancov 

Aby ste chránili vašich zamestnancov, nezabudnite im zabezpečiť ochranné štíty, rúška alebo respirátory a aj ochranné rukavice. Nejde pritom len o obsluhujúci personál, kaderníčky, predavačky a taxikárov, ale napríklad aj o kuchárov, ktorí manipulujú s jedlom. Perfektná hygiena nám pomôže túto krízu prekonať oveľa skôr. 

Prezrite si celú našu ponuku 

V našej ponuke nájdete dezinfekčné prípravky, ochranné prostriedky a veľké množstvo ďalších užitočných produktov, ktoré vám pomôžu prekonať toto náročné obdobie. Sme tu pre vás aj v čase krízy, v prípade otázok ohľadom dostupnosti produktov v našej ponuke nás neváhajte kontaktovať.