Kokosové bonbóny v čokoláde Casali 160 g

Kód: PT801395
3,16 € / KS 3,79 € vrátane DPH
Skladom (50 KS)
Môžeme doručiť do:
22.5.2024

Detailné informácie

Rýchle dopručenie tovaru
Rýchle doručenie do 48 h
Ak máme tovar na sklade .
Mesiacov záruka
Mesiacov záruka
Na vybrané produkty

Podrobný popis

Kokosové bonbóny bez alkoholu v praktickom uzatvárateľnom vrecku. Vnútri bonbónu sa skrýva tekutá kokosová náplň, ktorá je obalená bielou čokoládou s nastrúhaným kokosom. To celé je doplnené vrstvou jemne sa rozplývajúcej mliečnej čokolády. Hmotnosť 160 g.

 

Alergény

Mlieko, lepok, sója. Može obsahovať stopy orechov .

 

Pri nápojoch nad 1,2 objemového % alkoholu skutočný obsah alkoholu v %

Neobsahuje %

 

Meno alebo obchodné meno a adresa distribútora

Josef Manner & Comp. AG,Wilhelminenstrasse 6, 1171 Viedeň . Rakúsko

 

Krajina pôvodu

Rakúsko

 

Návod na použitie

Vhodné ma priamu konzumáciu.

 

Názov potraviny

Kokosové pralinky CASALI

 

Netto množstvo

160 g

 

Osobité podmienky skladovania a/alebo použitia

Uchovavajte v izbovej teplote a v suchu.

 

Dátum minimálnej trvanlivosti spotreby

Minimálna trvanlivosť 3 mesiace.

 

Výživové údaje/jednotka

Priemerné výživové hodnoty na 100g výrobku: Energia: 2057kJ/494kcal. Tuky : 24,4g z toho nasýtené mastné kyseliny 15,6g.Sacharidy :63,1g z toho cukry 58,7g.Bielkoviny: 4,4g.Soľ:0,2g

 

Zoznam zložiek

Cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, strúhaný kokos (5%), kakaová hmota, ovsené vločky, sušená sladká srvátka, laktóza, aróma, emulgátor: sójový lecitín, leštiaca látka: arabská guma, šelak, farbivo: E171, glukózový a fruktózový sirup, soľ, kysliaca látka:kyselina citrónová , želatina, pšeničný škrob

Dodatočné parametre

Kategória: Čokolády a cukrovinky
Záruka: 72 mesiacov
Značka: Casali
Množstvo v balení: 1 KS
Druh: kokosové bonbóny v čokoláde
Príchuť: kokosová
Hmotnosť: 160 gramov

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: