Zariaďte si kanceláriu so Storage

Vyberte si z našej širokej ponuky kancelárskych potrieb a pomôcok a zariaďte si kanceláriu za výhodnejšiu cenu. Či už zariaďujete kanceláriu úplne od podlahy alebo potrebujete len doplniť chýbajúce veci, u nás nájdete všetko potrebné. 

Drobné kancelárske potreby 

Písacie potreby, papiere, bločky, stojany, ceruzky, gumy a desiatky iných drobných kancelárskych pomôcok nájdete v našej ponuke za výhodnejšiu cenu, než akú má väčšina komerčných papiernictiev a obchodov s kancelárskymi potrebami. 

Kancelárska technika 

Tlačiarne, náplne, svietidlá, skartovačky, kopírky a veľa inej drobnej kancelárskej techniky nájdete aj v našom e-shope. Nemusíte sa viac naháňať po desiatkach obchodov a v každom zháňať niečo iné. U nás zoženiete všetko od ceruziek až po kvalitný kávovar. 

Prezentácia 

Flipcharty, whiteboardy, premietačky a veľa ďalšej techniky, ktorú využijete pri prezentácii na porade, ale aj pri prezentácii vašej firmy a produktov. Neprehliadnite aj našu ponuku rôznych prevedení špičkových katalógov a katalógových kníh. 

Nábytok 

Dostali sme sa aj k ďalšiemu bodu. V našej ponuke, samozrejme, nechýba ani kancelársky nábytok. Stolíky a stoličky tvoria len základ, všimnite si aj rôzne typy kartoték a skríň, ktoré vám ponúknu dostatok úložného miesta na všetky vaše dokumenty. 

Občerstvenie 

V správnej kancelárii nesmie chýbať aj nejaké to občerstvenie. Či už ho použijete pre návštevy, klientov, alebo poskytnete občerstvenie zadarmo pre zamestnancov, v našej ponuke nájdete množstvo rôznych nápojov a pochutín, ktorými rozhodne nikto nepohrdne.