Hľadáte regály s vynikajúcou pevnosťou? Zvoľte nerezové regály

Do logistických skladov, skladov v obchode aj priemysle a na miestach, kde je potrebné dodržiavať vysoké nároky na čistotu, napríklad v gastroprevádzkach. Tu všade oceníte kvalitné nerezové regály s vysokou nosnosťou.


Nerezové regály — záruka odolnosti a pevnosti
Nerez je materiál, ktorý nezaujme len svojím vzhľadom, spoľahnúť sa môžete tiež na jeho vysokú pevnosť. Nerezové regály preto zvládnu aj vysokú záťaž skladovaného materiálu alebo tovaru. Aby odolali náročným podmienkam, vyrábame ich s dôrazom na naplnenie najprísnejších noriem.

Regály z nerezu vynikajú tiež výbornou odolnosťou. Bez zmeny vzhľadu zvládnu bežné mechanické nárazy a problém im nerobí ani vlhké prostredie. Nemusíte sa preto obávať, že časom začnú hrdzavieť, čím by stratili nielen svoju pevnosť, ale aj výnimočný vzhľad.


Rôzne materiály, tovar a potraviny
Zvárané nerezové regály sú vyrobené s ohľadom na potrebu skladovania tovaru, súčiastok a materiálu aj s vysokou hmotnosťou. Môžete ich používať tiež v prostredí s vysokými nárokmi na hygienu. Regály môžete často umývať, kvalitný materiál sa dá tiež čistiť bežnými čistiacimi a dezinfekčnými prostriedkami.

 


Zvárané regály s plnými policami
Nerezové regály s plnými policami s výstuhou sa vyrábajú zváraním, preto sa nemusíte obávať nižšej pevnosti v skrutkových spojoch. Police sa pri používaní ani pri vysokom zaťažení nedeformujú. Ak si ich vyberiete do gastroprevádzky problémom nebudú ani horúce nádoby. Výhodou je tiež ľahká dostupnosť obsahu jednotlivých políc, pričom máte na výber hĺbku 400, 500 alebo 600 mm.


Počet políc podľa vašich potrieb
Potrebujete regály s piatimi alebo štyrmi policami? Vybrať si môžete podľa vašich preferencií. Zvoliť si môžete tiež šírku regálov. K dispozícii sú nerezové regály od 800 mm až do 1 700 mm, hĺbka je od 400 do 600 mm. Maximálne zaťaženie jednej police je 80 kg. Po dovezení do vášho skladu iste oceníte aj výškovo nastaviteľné nožičky, ktoré vám umožnia vyrovnať prípadné nerovnosti podlahy.