Konzolové regály na tyčový aj plošný materiál

V každom sklade je potrebné nájsť optimálny spôsob skladovania materiálov aj produktov. Ak potrebujte vhodne uložiť tyčový a tiež plošný materiál, vynikajúcim riešením budú konzolové regály.


Konzolové regály na dosky, rúry aj tyče
Konzolové regály umožňujú prehľadné uloženie tyčového materiálu, ako sú dlhé rúry, potrubia, hranoly, profily, žľaby a dosky. Uskladniť na nich môžete tiež plechy, strešnú krytinu a stavebné preklady. Využitie nájdu v rôznych odvetviach priemyslu priamo v sklade a umiestniť ich môžete i do výrobnej haly.


Pevnosť pre vysokú bezpečnosť
Pri skladovaní materiálov vyššej hmotnosť a pri manipulácii s nimi je potrebné klásť dôraz na bezpečnosť. Preto sú konzolové regály vyhotovené z pevnej ocele s vysokou nosnosťou, k podlahe sú montované pomocou kotviacej súpravy. Zostavené sú zo stĺpov, konzol a zavetrovania. Stabilitu zaisťuje vodorovné prepojenie a zvislé zavetrovanie. Každá z konzol je navyše istená koncovým kolíkom, ktorého úlohou je ochrániť materiál pred vypadnutím. Pokiaľ vás zaujíma nosnosť, jedna konzola zvládne záťaž až do 200 kg, každá ukladacia konzola je k stĺpu priskrutkovaná.


Výškové nastavenie aj výroba na mieru
Konzolové regály sa obsluhujú vysokozdvižným vozíkom a vyrábajú sa v rôznych rozmeroch podľa požiadaviek zákazníka. Zvoliť si môžete ich výšku, šírku aj hĺbku a počet priečok, regály sa môžu ďalej líšiť počtom skladovacích úrovní. Rozdiely sú tiež v type regálov — k dispozícii je stromčekové prevedenie s rôznymi dĺžkami konzol alebo základné prevedenie s rovnakou dĺžkou.

 


Potrebujete flexibilné konzolové regály s možnosťou vlastného nastavovania? Umožní vám to dierovaná konštrukcia stojiny stĺpa. Nastavenie konzol je možné už od vzdialenosti 100 mm.