Obalové materiály na mieru podľa vašich požiadaviek

Potrebujete prepravky v neštandardných rozmeroch, chceli by ste ochrániť tovar pred rozbitím alebo máte iné špeciálne požiadavky na obalové materiály? Možnosť prispôsobenia vám ponúkame prostredníctvom výroby na mieru.

Prepravky z kartónplastu, šité vložky aj penové fixácie

Nie každý tovar sa dá prepravovať v bežných prepravkách, preto vám ponúkame aj možnosť výroby na mieru. Objednať si môžete prepravky na mieru z kartónplastu a máme pre vás aj ochranu predmetov pomocou vnútornej penovej fixácie.

Prepravky z kartónplastu

Z kartónplastu, s ktorým sa môžete stretnúť aj pod názvom dutinkový polypropylén, je možné vyrobiť prepravky v širokej škále rozmerov či vnútorného predelenia. Na rozdiel od štandardných prepraviek si tak budete môcť objednať obalové materiály na mieru vo veľkosti, ktorá vám bude najlepšie vyhovovať. Rozhodnúť sa môžete tiež pre rôznu gramáž (do 2 000 g/m2) a hrúbku od 2 do 8 mm. K dispozícii je aj možnosť potlače.

Pri výrobe kladieme dôraz na jednoduchosť manipulácie — prepravky z kartónplastu pre vás vybavíme rukoväťami aj stohovacím rámčekom. Prepravky z kartónplastu sa dajú používať aj opakovane. Vynikajú odolnosťou voči vlhkosti, chladu a vysokým teplotám. Pri manipulácii vás iste poteší ich nízka hmotnosť. Využitie nájdu v rôznych odvetviach priemyslu. Zaujíma vás aj ekologická stránka? Kartónplast sa dá recyklovať.

Kašírovanie netkanou textíliou aj šitá fixácia

Na dutinkový polypropylén je možné naniesť netkanú textíliu Evolon. Takýmto spôsobom sa dá zabezpečiť fixácia napĺňajúca požiadavky na ochranu citlivých povrchov. Netkaná textília Evolon sa vyznačuje vynikajúcou priečnou aj pozdĺžnou pevnosťou v ťahu. V kašírovaných prepravkách je tak možné prepravovať aj tovar s povrchom náchylným na poškodenie. Na vnútorné delenie prepraviek aj ich uzatvorenie sa dá využiť šitá fixácia z netkanej textílie Evolon.

Potrebujete tovar ochrániť aj pred prenikaním nečistôt? Dosiahnuť je to možné pomocou uzatvárateľných chlopní. Aby ste mali k dispozícii prepravky presne podľa vašich požiadaviek, vybrať si môžete gramáž textílie od 30 do 200 g/m2 aj gramáž dutinkového polypropylénu od 450 až do 1 000 g/m2. Možné je objedať tiež ESD prevedenie.

Penové fixácie a preklady poskytnú vysoký stupeň ochrany

Na tovar, ktorý je náchylný na poškodenie v dôsledku mechanických nárazov, sú ideálnou voľbou penové fixácie a preklady. Vyrábajú sa z penového polyetylénu. Tento materiál je ľahký, dostatočne mechanicky odolný a dá sa recyklovať. Penová fixácia zabezpečí, že sa tovar v obale nebude hýbať. Ani pri náhodných nárazoch sa tak nebudete musieť obávať jeho poškodenia. V prípade potreby ponúkame tiež EDS a antistatické prevedenie.