Podvozky s gumenými kolieskami na jednoduchý presun prepraviek

Prepravky naložené tovarom alebo materiálom dosahujú vysokú hmotnosť. O to viac, ak ich poukladáte na seba. Ich premiestnenie do auta, skladu alebo na predajňu vám uľahčí podvozok s gumenými kolieskami.

Prepravné podvozky šetria námahu

Vysoká hmotnosť nákladu sťažuje jeho prenášanie v rukách. Aby ste si ušetrili námahu, môžete si zaobstarať prepravný podvozok. Zjednoduší vám prácu pri nakladaní materiálu alebo tovaru do auta, premiestňovaní v rámci vašej firmy alebo obchodu. Nemusíte sa pritom vôbec obávať nadmerného hluku. Gumené kolieska sa pohybujú celkom ticho aj na drsnom podklade, akým je betón, asfalt alebo dlažba.

 

Podvozok 600 x 400 s gumenými kolieskami sa ľahko používa

Podvozok 600 x 400 s gumenými kolieskami uspokojí aj vaše požiadavky na jednoduchosť obsluhy. Na podvozok pod prepravky naložíte euro prepravky, ktoré môžete tiež stohovať. Ak máte prepravky s rozmerom 400 x 300 mm, pohodlne sa dajú ukladať vedľa seba. Dodržať je pritom potrebné len maximálnu nosnosť podvozku, ktorá je 250 alebo 300 kg v závislosti od zvoleného modelu.

Výborná stabilita a otočné kolieska

Obávate sa prevrátenia počas manipulácie s nákladom? Podvozok 600 x 400 s gumenými kolieskami je vyrobený s dôrazom na vynikajúcu stabilitu. Problém nenastane ani pri zmene smeru — dve kolieska sú otočné, s podvozkom sa dá preto ľahko kedykoľvek odbočiť. K ľahkosti pohybu prispieva aj ich veľkosť. Priemer koliesok je až 10 cm. K dispozícii sú tiež podvozky pod prepravky s brzdou, ktorá vám umožní nechať bezpečne svoj náklad na mieste bez rizika samovoľného pohybu.

Spojenie do logistickej zostavy

Podvozok 600 x 400 s gumenými kolieskami má ešte jednu prednosť — umožňuje rýchle spojenie do logistických zostáv. Stačí použiť spony na podvozky. Podvozky pod prepravky sa dajú spájať po dĺžke alebo šírke presne podľa vašich potrieb.

.
.