Prepravky na ovocie a zeleninu na uskladnenie aj prevoz úrody

Na prevoz, prenášanie aj skladovanie úrody sú najvhodnejším riešením prepravky na ovocie a zeleninu. Vybrať si ich môžete v rôznych rozmeroch a farbách, dajú sa stohovať a majú výbornú stabilitu.

 

Prístup vzduchu pre dlhotrvajúcu čerstvosť

Prepravky na ovocie a zeleninu sa vyrábajú s perforovaním. To zabezpečuje dostatočnú cirkuláciu vzduchu, aby boli vytvorené ideálne podmienky na skladovanie. Ovocie a zelenina si vďaka prístupu vzduchu dlhšie zachovávajú čerstvosť.

Prepravky na ovocie a zeleninu majú nízku hmotnosť a vysokú pevnosť

Aby zvládli záťaž počas používania, sú prepravky na ovocie a zeleninu vyrábané z vysokoakostného polyetylénu alebo z regranulátu. Tieto materiály vynikajú pevnosťou, pri ich používaní iste oceníte aj nízku hmotnosť prepraviek len 1,1 kg. Nosnosť prepraviek sa pohybuje v závislosti od konkrétneho typu od 7 do 20 kg.

Stohovanie aj prevoz na paletách

Potrebujete vašu úrodu prepravovať na paletách? Štandardné rozmery umožňujú využívať prepravky na ovocie a zeleninu aj na manipuláciu a prevoz na paletách. Keď si vyberiete prepravky rovnakého typu, budete ich tiež môcť stohovať. Praktické otvory na uchytenie uľahčujú ich prenášanie v rukách.

Vhodné na styk z potravinami

Prepravky na ovocie a zeleninu využijete na prehľadné uskladnenie ovocia a zeleniny v regáloch a zídu sa tiež v domácnostiach. Materiál, z ktorého sú vyrobené, je vhodný na styk s potravinami. Môžete do nich preto odložiť úrodu do pivnice a využívať sa dajú aj na čerstvé pečivo a podobne. Nemusíte sa obávať ani poškodenia v prípade styku s olejmi, živicami alebo zásadami.

 

Odolné voči teplotám a oderu

Hľadáte riešenie, ktoré dlho vydrží? Prepravky na ovocie a zeleninu sú odolné voči oderu, zosilnené strany a rohy zaisťujú pevnosť pri stohovaní. Vynikajú tiež výbornou odolnosťou voči zmenám teplôt. Bez rizika poškodenia ich môžete vystaviť horúčavám aj mrazom v rozpätí teplôt od – 40 do 60 °C.