Regály s prepravkami do dielne, skladu aj kancelárie

Sú vhodné do skladu, dielne aj kancelárie, umožnia vám vytvárať na seba nadväzujúce rady a vybrať si ich môžete v rôznych dĺžkach a šírkach. Regály s prepravkami využijete na skladovanie rôznych materiálov, súčiastok aj drobného tovaru. Toto riešenie sa navyše dá kedykoľvek rozobrať a znovu zostaviť.

 

Vyberte si regály s prepravkami, aké potrebujete

Potrebujete skladovať drobné alebo väčšie súčiastky, kancelárske potreby alebo materiály? Na tento účel sú ideálnym riešením regály s prepravkami. Vybrať si ich môžete presne podľa vašich potrieb. Regály s prepravkami sú k dispozícii v rôznych výškach, šírkach a hĺbkach. Môžete z nich tiež vytvárať na seba nadväzujúce rady, zvoliť sa dajú jednostranné alebo obojstranné regály. Vzdialenosti políc sa dajú nastavovať už od 33 cm, nosnosť jednej police je až 90 kg.

Pevný materiál a možnosť rozoberania

Regály s prepravkami predstavujú riešenie s dlhou životnosťou vhodné do výrobnej aj obchodnej prevádzky a môžete si ich vybrať tiež do pivnice či garáže. Jednotlivé komponenty sú vyrobené z certifikovanej pozinkovanej ocele, čo zaručuje dlhú životnosť a výbornú pevnosť. Keďže majú stavebnicovú konštrukciu, regály rýchlo zostavíte bez toho, aby ste potrebovali spojovací materiál. Potrebujete zmeniť usporiadanie vo vašich priestoroch alebo sa presťahovať? Regály sa dajú kedykoľvek rozložiť a opäť zložiť.

 

Počet, veľkosť, farba aj typ prepraviek

Konkrétne riešenia sa môžu líšiť rozmermi, rôzny môže byť aj počet políc. Pri výbere regálov s prepravkami si preto vopred stanovte jednotlivé parametre. Premyslite si aj to, či potrebujete jednostranné alebo obojstranné regály. S regálmi sú dodávané tiež prepravky, pri ktorých je potrebné vopred určiť ich požadovaný počet a rozmer, zvoliť sa dá tiež farba. Do prostredia, kde hrozí poškodenie elektrostaticky citlivých súčiastok, si máme pre vás regály s ESD prepravkami.