Ideálne riešenie na prehľadné uloženie vecí aj tovaru

Uskladnenie vecí v domácnosti, usporiadanie tovaru alebo položiek v sklade vám umožnia transparentné prepravky. Okrem toho, že budete mať aj bez nutnosti otvorenia prehľad o tom, čo sa v nich nachádza, majú aj iné výhody.

Transparentné prepravky bez veka alebo s vekom

Hľadáte prepravky, ktoré vám umožnia bez toho, aby ste stratili prehľad o ich obsahu, uložiť materiál vo vašom sklade? Všetko ľahko nájdete aj bez nutnosti popisu, ak si vyberiete transparentné prepravky. Sú ideálnym riešením do obchodu, kancelárie, dielne a využijete ich tiež v domácnosti. Zvoliť si pritom môžete modely bez veka alebo s vekom. Ak chcete šetriť miestom, môžete ich navyše stohovať.

Na hračky, obuv, kreatívne potreby aj do každej prevádzky

V každej domácnosti sa časom nazbiera množstvo vecí, ktoré je potrebné uskladniť. Aby vám nezaberali veľa miesta voľne uložené na poličkách, môžete ich poukladať do prepraviek. Transparentné prepravky si môžete vybrať vo viacerých veľkostiach od 6 do 45 l, budú tak presne vyhovovať vašim potrebám.

Ešte to nie je to, čo hľadáte? Prepravky môžete používať aj na uloženie trvanlivých potravín. Vhodné sú aj do obchodu alebo kancelárie. Ukladať do nich môžete zásoby kancelárskych potrieb, rôzne výrobky aj súčiastky.

Stohovanie a jednoduchá manipulácia

Možnosť uzatvárania vekom a stohovania vám umožní uložiť ich na seba do komory, pivnice, na šatník a výborne zapasujú aj do regálov. Transparentné prepravky sú navyše vybavené držadlami, ktoré vám uľahčia ich prenášanie a spoľahnúť sa môžete aj na ich pevnosť. Pri upratovaní ich stačí len utrieť vlhkou handričkou.

Plastové boxy NUK

Ak preferujete riešenie, ktoré zjednodušuje premiestňovanie prepraviek z miesta na miesto, iste vás zaujmú plastové boxy NUK. Vybavené sú dvomi kolieskami a držadlom na ľahké uchopenie. Môžete ich preto pokojne ťahať po zemi a kolieska uľahčia manipuláciu aj na poličke. O rýchle zastavenie a stabilitu sa postarajú dve nožičky. Aj plastové boxy NUK sú k dispozícii vo viacerých rozmeroch.