Regály na mieru vám pomôže zostaviť online návrhár regálov

Regál na pneumatiky, policový regál do skladu aj obchodný regál — to všetko vám pomôže vytvoriť do podoby podľa vašich požiadaviek návrhár regálov na mieru. Stačí si len vyskladať veľkosť a rozloženie, o realizáciu sa postaráme my.

Návrhár regálov na mieru

Online návrhár regálov na mieru vám umožní zhotoviť si regál, ktorý dokonale zapasuje do vašej prevádzky. Pred tým, ako začnete s vytváraním regálu, zmerajte si priestor, kam ho plánujete umiestniť. Potom už stačí len zvoliť požadovaný typ a začať s plánovaním. Počas zadávania jednotlivých parametrov sa automaticky zobrazuje zoznam všetkých častí regálov, ktoré budú potrebné na ich zostavenie. Návrhár regálov na mieru vás bude tiež informovať o výslednej cene.

Návrhár na policové, obchodné aj regály na pneumatiky

Policové regály

Potrebujete policové regály na ukladanie materiálu, dokumentov alebo ich plánujete využiť v domácnosti? Zadajte požadovanú výšku a počet políc. Stanoviť si môžete tiež ich vzdialenosť, šírku a hĺbku. Aby regály naplnili vaše požiadavky, nezabudnite vyplniť pole o nosnosti jednej police.

 

Pneu regály

Online návrhár regálov na mieru vám pomôže vytvoriť pneu regály na bezpečné skladovanie pneumatík osobných automobilov vo vertikálnej polohe. Pneumatikám v nich vďaka uloženiu v špeciálne tvarovaných lištách nehrozí deformovanie. Pri návrhu budete potrebovať zadať len celkovú šírku a výšku regálu, počet a vzdialenosť aj šírku, hĺbku a nosnosť úrovní.

Regály D20

Na voľne uložený tovar, do archívu aj na uloženie prepraviek využijete certifikovaný stavebnicový regálový systém D20. S jeho zostavením vám pomôže online návrhár regálov na mieru. Zadať bude potrebné len jeho rozmery, vzdialenosť políc, ich šírku, hĺbku a nosnosť. K regálom si môžete vybrať tiež príslušenstvo, ktoré zvýši váš komfort pri ukladaní a vyberaní uložených predmetov.