Regále a regály z kvalitných a odolných materiálov

Kvalitná oceľ = kvalitné regály na dlhé roky

Kvalita samotnej ocele, z ktorej sa regále vyrábajú, je teda jedným z najzásadnejších faktorov, ktoré rozhodujú o životnosti regálu a regálového systému. Nekvalitná oceľ a znej vyrobené regálové systémy sú oveľa viac náchylné na poškodenie a napríklad na miestach, kde je vyššia vlhkosť, si svoju funkciu prestanú plniť preukázateľne skôr. Celkom bežne sa tak stáva, že v neštandardných podmienkach – teda na miestach, kde je vyššie vlhko, vyššia alebo nižšia teplota či iné faktory, takéto regálové systémy strácajú absolútne svoju životnosť a sú už po niekoľkých rokov celkom nepoužiteľné. Samotné poškodenie je pomerne nákladné a ohrozuje taktiež aj bezpečnosť celého priestoru, v rámci ktorého sú regály umiestnené.

Aké regály si rozhodne netreba zadovážiť?

Prvotná investícia do lacných regálov pripomínajúcich tie kvalitné sa môže zdať ako veľmi lákavá a výhodná. Po čase však začnete postupne narážať na úskalia, ktoré so sebou tieto nekvalitné regály prinášajú. Náklady na prípadnú opravu alebo výmenu regálov tohto typu sú pomerne vysoké a sú to skutočne vyhodené peniaze, ktoré ste mohli investovať aj rozumnejšie.

Regály od Storage – záruka kvality

V našej ponuke nenájdete žiadne lacné nekvalitné alternatívy k poctivým oceľovým regálom. U nás si teda vždy vyberáte kvalitu a my veríme, že s ňou budete spokojní. Regály a regálové systémy si často kupujete len raz za niekoľko rokov, aj preto by mal byť ich výber nie chvíľkovým rozhodnutím. Drvivú väčšinu produktov máme skladom, aj preto sa prakticky do niekoľkých hodín môžu dostať až priamo k Vám.