Príslušenstvo k regálom a plastový program

Čo Vám ponúkame z oblasti príslušenstva pre regály?

V prvom rade sú to najmä štítky či etikety, ktoré Vám uľahčia orientáciu popri policových regáloch. Drvivá väčšina zákazníkov siaha po magnetických štítkoch a plastových etiketách radiacich sa medzi tie najobľúbenejšie. Univerzálne magnetické štítky sú vyrobené z trvalo magnetického ohybného materiálu, ktorý je vylisovaný do tvaru C-profilu. Každý jeden štítok je navyše prekrytý priehľadnou PVC fóliou. Samotný popisok na štítku môžete napísať tak rušne, ako aj strojom, respektíve sem môžete umiestniť čiarový kód. Magnetické štítky sa dajú v rámci policových regálov umiestniť prakticky kdekoľvek a vždy veľmi dobre držia. Ak by ste chceli siahnuť po lacnejšej alternatíve, potom sa naskytá možnosť plastových etikiet, ktoré sa dajú zasunúť do regálového nosníka.

Plastové prepravky a zásuvky

Plastové prepravky z našej ponuky majú široké možnosti využitia. Majú veľmi praktický dizajn a hodia sa do akýchkoľvek policových regálov, ktoré majú potrebné rozmery. Okrem iného sú veľmi odolné voči poškodeniu a ani po rokoch používania na nich nie sú vidieť výraznejšie známky využitia, ošúchanosť či drobné kazy, ktoré sú bežné pri iných prepravkách. Takéto plastové prepravky si aj z našej ponuky môžete vybrať v rôznych veľkostí. Do plastových prepraviek sú ideálne najmä drobnejšie, ale aj väčšie komponenty.

Plastové zásuvkové skrine

Okrem plastových prepraviek sa u nás nachádzajú aj zásuvkové skrine, tak bez zásuviek, ako aj kompletné sety, a teda skriňa a zásuvky. Veľmi mobilným zariadením sú aj zásuvkové vozíky pre výklopné zásuvky. Zásuvkové vozíky slúžia predovšetkým na prehľadnú organizáciu zásuviek a materiálu, ktorý je v nich uložený. Kolieskový podvozok umožňuje veľmi jednoduchú manipuláciu zásuvkovej skrine. Zásuvky môžete umiestňovať do vozíkov až z dvoch strán, pričom vozík je tak plne k dispozícií viacerým pracovníkom z jednej aj z druhej strany.