5 "R" a "S" pre Regálové Systémy

Naše regálové systémy (ďalej v článku skrátene RS) sú podobne ako autá s takýmto označením lepšie, ako ich slabší kolegovia. Vybrali sme 10 vlastností, ktoré naše regálové systémy majú a skvele sa dajú prepojiť so samotným názvom tohto produktu.

 

Rýchlo zmontovateľné. Naše regálové systémy ponúkajú jednoduchý a efektívny spôsob montáže a demontáže aj v stiesnených podmienkach menších skladov.

Spoľahlivé. Prísne výrobne normy garantujú spoľahlivosť a výdrž regálových systémov pri dodržaní všetkých našich bezpečnostných pokynov a opatrení.

Reprezentatívne. Aj sklad môže vyzerať dobre. Nemyslíte? Naše regály budú praktickým a zároveň moderným prvkom vo vašom novom sklade.

Systematicky riešené. U nás sa nemusíte obmedziť na jeden rozmer. Systém montáže regálov vám dovoľuje zmontovať si ich presne podľa aktuálnej potreby.

Rentabilné. Pri správnom a bezpečnom skladovaní tovaru od potravín až po strojárske diely dokážete ušetriť mnohé náklady na opravu poškodených súčiastok.

StabilnéPevnosť našich regálov garantujeme. Moderná technológia výroby a kvalitný materiál zabezpečuje stabilitu regálových systémov z našej ponuky.

Reprodukčné. Váš tovar sa v nich množiť síce nebude, no naše regály dokážete po demontáži znovu použiť napríklad na inom mieste v sklade alebo v úplne inej budove.

Subjektívne použiteľné. Navrhnite si regály presne tak. Ako potrebujete. Regál do garáže ,do malej firmy ale aj do obrovského logistického centra prenesieme z vašej predstavy do reality.

Renovačné. S novým regálom vyzerá sklad jednoducho lepšie. Vy aj vaši zamestnanci sa budete lepšie cítiť v moderných priestoroch vynoveného skladu.

Sekčné. Jednotlivé sekcie konkrétnych regálov môžu byť rozdielne. Všetko závisí len od toho, ako si ich navrhnete a poskladáte v počiatočnej fáze.