5 druhov regálov, ktoré nájdete v našej ponuke

Potrebujete reorganizovať sklad, obchod alebo garáž a neviete, aké prostriedky na to použiť? Vyberte si niektorý z našich regálov, ktoré vám zaručene pomôžu so zimným upratovaním skladových priestorov. Ktoré typy regálov sú tie najžiadanejšie?

Paletový regál

Ide o najrozšírenejší typ regálov, ktorý nájdeme takmer v každom sklade. Tento typ skladovacích systémov je vhodný pre uskladnenie tovaru, ktorý je na paletách. O manipuláciu s ním sa však musia starať kvalitné vysokozdvižné a paletové vozíky. Najmä pri manipulácii s tovarom na vyšších poschodiach, kam sa človek inak nedostane.

Policový regál

Tento typ regálov je vhodný všade tam, kde potrebujete mať všetko veci po ruke, usporiadané a dostupné aj bez skladovacej techniky. Takýto regál si vyberiete podľa potrebnej výšky, šírky a hĺbky. Rovnako si môžete vybrať aj rozloženie políc a ich nosnosť podľa typu tovaru, ktorý sa chystáte skladovať.

Regál na pneumatiky

Je úplne jedno, či máte autoservis, pneuservis, alebo len malú garáž pre svoje jedno alebo dve autá. S regálom na pneumatiky je skladovanie sezónneho prezutia jednoduchšie. Správne skladovanie pneumatík dokáže predĺžiť ich životnosť a ušetriť vám v garáži alebo sklade veľké množstvo miesta.

Obchodné regály

Tie sú špeciálne tvarované na to, aby ste v nich vedeli vystavovať tovar na predaj. A nie, nie sú vhodné len do potravín. Skvele sa hodia aj na prezentáciu portfólia domácich výrobkov alebo vystavenie náhradných dielov ktoré ponúkate vo vašom servise alebo dielni.

Regály na mieru

Potrebujete si navrhnúť regál úplne na mieru? Vďaka nášmu online návrhárovi regálov je to možné! Vyberte si veľkosť, nosnosť tvar a všetky ďalšie tvary, vymodelujte si vysnívaný regál online z pohodlia domova v prehľadnej aplikácii na našom webe a už sa len tešte na nového pomocníka. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.