5 vecí, ktoré nesmú chýbať žiadnemu gazdovi, záhradkárovi ani chalupárovi

Patríte medzi ľudí, ktorí trávia veľké množstvo času na záhrade? Žiadny gazda sa nezaobíde bez desiatok rôznych pomocných nástrojov. Niektoré z nich nájdete aj v našej ponuke, a to za skvelé ceny. Čo všetko u nás nájdete?

Rebríky

V našom e-shope nájdete široký výber drevených a kovových rebríkov, ktoré sú vhodné na rôzne domáce práce, ale aj do záhrady či na chalupu. Vďaka spoľahlivému rebríku sa dostanete k najčerstvejším plodom a dokážete opraviť aj strechu.

Plastový sud

Načo by vám bol na chalupe plastový sud? Slovensko je krajinou domácej pálenky a po novom sa po splnení určitých pravidiel môže páliť aj doma. Sud je skvelým skladom na kvasenie všetkých druhov ovocia, z ktorého sa môže neskôr vypáliť kvalitná pálenka.

IBC kontajner

Veľmi veľa záhradkárskych oblastí je na kopci a nemajú stály prísun vody. Najlepším riešením je používanie dažďovej vody zo strechy vašej chatky. Tú dokážete pomocou odkvapového systému jednoducho zachytiť do IBC kontajnera, ktorý so svojou 1000-litrovou kapacitou pokryje všetky potreby vašej záhradky aj počas obdobia sucha.

Prepravky na ovocie a zeleninu

Úrodu z vašej záhrady musíte do niečoho zberať a následne skladovať až do spotrebovania alebo ďalšieho spracovávania. V našom e-shope nájdete široký výber prepraviek na ovocie a zeleninu za skvelé ceny.  

Prepravky na mäso

Patríte aj medzi chovateľov? Dobytok, ošípané, alebo potrebujete často prevážať mäso pre poľovnícke združenie? Prezrite si našu ponuku prepraviek na mäso, ktoré sú priamo určené na bezpečnú a hygienickú prepravu surového mäsa.