Aké sú výhody nerezových regálov?

Uvažujete o kúpe regálov a chcete siahnuť po kvalitnom produkte? Pravdepodobne vás čaká dlhý výber rôznych riešení, na konci ktorého sa dopracujete k nerezovým regálom. Prečo sú práve tie tak obľúbené?

Vyššia pevnosť

Nerezové regály sa môžu pochváliť naozaj vysokou pevnosťou a nosnosťou, vďaka ktorej sú vo veľkom využívané najmä vo veľkých logistických centrách. Na regály najsilnejšieho kalibru je denne kladená záťaž desiatok ton skladovaného a prepravovaného materiálu, musia tak spĺňať tie najprísnejšie normy.

Vyššia odolnosť

Nerezový regál si už v názve nesie to, že nezhrdzavie. Zub času si na ňom nevyberie až takú veľkú daň, ako na iných materiáloch. Podobne je to aj s externými vplyvmi. Zateká vám do skladu? Skladník nevybral zákrutu a ťukol do regálov? Nerezové regály sú dostatočne odolné na to, aby dokázali vydržať aj drobné pochybenia ľudí a prírody.

Použitie v kuchyni

Na začiatku tejto časti upozorňujeme, že použitie akéhokoľvek regálu v stravovacích zariadeniach je nutné konzultovať s výrobcom a hygienikom. Každopádne, nerezové regály sú vhodné aj do mraziarenských boxov a kuchýň na skladovanie potravín a ingrediencií. Vďaka vlastnostiam tohto materiálu sa dá na ich povrchu ľahko udržiavať čistota s minimom baktérií a nepodliehajú ani korózii.

Riešenie na mieru

Ak potrebujete kvalitný regál na mieru, vyskúšajte náš online návrhár regálov. Rôzne skladovacie priestory a kancelárie sú často dosť limitované priestorom a nie je jednoduché zohnať do nich správny regál. U nás vám ho vyrobíme presne na mieru, aby ste maximálne využili potenciál daného miesta.  

Vyberte si nerezový regál u nás

Ak hľadáte skutočne kvalitné produkty, vyberte si nerezové regály v našom e-shope. Ku každému regálu vám vieme zabezpečiť aj montáž a pravidelnú revíziu regálov pre maximalizáciu bezpečnosti ich používania vo vašom sklade.