Skvelý pomocník za pár eur? Kvalitná prepravka

Prepravky sú stále podceňovanou súčasťou našej výbavy v domácnostiach, autách, na chatách, ale aj v zamestnaní. Prečo by ste si mali zaobstarať aj vy zopár kvalitných prepraviek, a kedy vás môžu dostať z nečakaných situácií?

Pomocník do auta

Skladacie prepravky sú vhodné na celoročné vozenie v aute. Vybehli ste len na malý nákup dvoch vecí bez igelitky a nakoniec ste naplnili plný nákupný vozík? Ak máte v kufri auta zloženú praktickú prepravku, veľmi jednoducho z ju poskladáte a celý nákup môžete doslova vysypať do nej. Doma ju ľahko vyložíte z auta a vynesiete do bytu.

Idete na svadbu?

Svadby, oslavy, ale aj rôzne iné spoločenské udalosti si často vyžadujú veľké množstvo výzdoby, jedla, pitného režimu a rôznych iných predmetov, ktoré je nutné doviezť na určité miesto. Ak sa miesto igelitiek rozhodnete pre prepravky, bude celá logistika vybavenia jednoduchšia, rýchlejšia, a okrem toho máte k veciam stály prístup.

Organizér v pivnici

Dajme si ruku na srdce a povedzme si, kto má v pivnici alebo garáži poriadok. S prepravkami to však vôbec nie je také komplikované, ako to môže vyzerať. Malé prepravky sú vhodné napríklad na uskladnenie drobných skrutiek a matíc, do tých veľkých môžeme v pohode dať aj kladivá. Ak sú prepravky uložené v regáloch, už nikdy nebudete nič hľadať.

Mäso, zelenina, ovocie

Sezóna výsadby je v plnom prúde. Ste však pripravení aj na leto a na jeseň, kedy budete zberať plody vašej práce? A čo taká zimná rodinná zabíjačka? V našej ponuke nájdete prepravky na mäso, ale aj prepravky na ovocie a zeleninu, vďaka ktorým je manipulácia s týmito potravinami oveľa jednoduchšia.

Vyberte si u nás

Nech už hľadáte akékoľvek prepravky na akékoľvek určenie, určite si vyberiete práve v našom e-shope. V ponuke máme všetky typy, veľkosti a farebné vyhotovenia kvalitných prepraviek za skvelé ceny.