Aký priestor by ste si mali nechať medzi policami regálov?

Pri výbere alebo navrhovaní nového regálu do domácnosti alebo garáže sa často ľudia nevedia rozhodnúť pre rozteč políc. O rozmere regálu rozhodne voľné miesto v špajzi alebo pivnici, o nosnosti musíte rozhodnúť sami. Aké veci budete chcieť v regáloch skladovať v budúcnosti? 

Knižnica 

V prípade, že chcete policový regál použiť miesto originálnej knižnice vo vašej industriálne zariadenej obývačke, mali by ste rozteč polí upraviť podľa toho, aké knihy už vlastníte. Esteticky uložené knihy vyzerajú v regáloch skvele. Ak si ich popredu roztriedite podľa veľkosti a navrhnete si regál s presným rozmerom políc, určite budete spokojní. 

Kompóty a konzervy 

Ak hľadáte regál do špajze, nemyslite si, že v ňom budete skladovať len jeden typ nádob. Spodnú policu nechajte dostatočne veľkú na to, aby sa do nej zmestil celý hrniec či zopár fliaš alkoholu. Nezabudnite, že zásoby jedla môžu byť skutočne ťažké a prispôsobte tomu nosnosť celého regálu. 

Univerzálny regál 

Najčastejšie sa regály navrhujú spôsobom, pri ktorom spodné police majú najväčšiu výšku a čím sa viac blížime k stropu, tým sa zmenšuje. Je to logické z toho dôvodu, že do spodnej police sa ukladajú veľké a ťažké veci, pričom do hornej nakladáme skôr ľahké a menšie veci, ktoré chceme mať vo výške očí. 

Veľké súčiastky 

Ak máte v garáži napríklad malú dielňu s náhradnými dielmi pre autá, takéto súčiastky patria do oveľa pevnejších regálov, než sú tie univerzálne z obyčajného obchodu. V našej ponuke nájdete široký výber regálov od tých do domácnosti až po obrovské komplikované konštrukcie do každého skladu. 

Navrhnite si regál sami 

Využite náš online návrhár regálov a navrhnite si regál presne na mieru. Ak potrebujete pri navrhovaní regálu pomôcť, neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať, alebo nás navštívte osobne v Novom Meste nad Váhom!