Blíži sa revízia vašich regálov?

Ak máte vo vašej firme sklad s veľkými regálmi alebo je vašou hlavnou činnosťou práve skladovanie tovaru, neobíde vás povinnosť pravidelnej revízie vašich regálov. Čo všetko by mala revízia obsahovať a ako sa k nej dostanete? Všetky dôležité informácie sme pre vás zhrnuli do nasledujúceho článku. 

Revíziu zabezpečíme za vás 

Ak sa rozhodnete pre zakúpenie regálov z našej ponuky, radi zabezpečíme revíziu regálových systémov za vás. Regály z našej ponuky, aj tie na mieru vyrobené, spĺňajú všetky technické predpoklady na dlhú životnosť a bezproblémové použitie počas dlhých rokov vášho podnikania. Vyberte si paletové, policové, ale napríklad aj obchodné regály z našej ponuky.  

Dodržíme všetky platné normy 

Revíziu regálov nemôže vykonávať len tak hocikto. Okrem toho, že treba dodržať všetky normy a mať na túto činnosť oprávnenie, existuje ešte jeden dôležitý faktor – Regály treba naozaj poznať, vedieť včas spoznať riziko zrútenia a prípadné poškodenie a nevydať revíziu pre regál, ktorý nespĺňa potrebné parametre. My vieme o regáloch naozaj všetko a revízia, ale aj samotná kontrola od nás bude vždy na vysokej úrovni. 

Vystavíme vám všetky potvrdenia 

O revízii regálov vám vystavíme správu a regálom pridelíme revízne štítky. Na všetkých dokumentoch je jasne vyznačené, kedy mal ktorý regál vykonanú revíziu a dokedy táto skúška platí. V prípade kontroly tak viete zdokladovať všetky náležitosti ohľadom revízie regálových systémov vo vašej prevádzke. 

Pripomenieme vám ďalšiu revíziu 

Na návštevu STK s firemným autom vás upozorní systém. My vás radi upozorníme na to, že sa blíži čas ďalšej revízie regálov. Nielen, že vám tak pomôžeme vyhnúť sa pokute pri náhodnej kontrole. Pokuta je v tomto prípade to najmenšie zlo, ktoré vás môže postihnúť pri zanedbaní revízie regálov. Ich zrútenie, zničenie tovaru alebo v najhoršom prípade zranenie zamestnanca je vec, ktorej sa určite chcete vyhnúť. 

Neváhajte sa na nás obrátiť 

Potrebujete revíziu regálových systémov? Nechajte to na nás! Radi vám zabezpečíme kontrolu regálov aj revíznu správu o jej vykonaní. Nenechajte nič na náhodu, so Storage budete mať vaše skladovacie systémy vždy v poriadku aj s náležitým osvedčením.