Čo všetko musí vydržať dielenský nábytok

Vyberáte nový nábytok do vašej dielne? Veľmi dobre sa zamyslite nad tým, čo chcete v danej dielni robiť alebo vyrábať. Ak má dielňa slúžiť na ťažkú remeselnú alebo priemyselnú prácu, rozlúčte sa s obyčajným stolom a kancelárskym nábytkom. Budete potrebovať poriadny dielenský nábytok.

Väčšia nosnosť

V závesných skrinkách pravdepodobne chcete mať ťažké náradie. Vŕtačky, kladivá, brúsky a iné nástroje, ktoré majú nejakú tú váhu. Dielenské závesné skrinky majú dostatočnú nosnosť na to, aby sa vám jednotlivý poličky pod váhou nepoohýbali. Rovnako dôležité je aj upevnenie skrinky na stenu. V tomto prípade sa konštrukcia, ktorá je najčastejšie kovová, upevňuje na stenu na väčšie množstvo pevnejších hmoždín.

Aby ste nemali doryhovaný stôl

Viete si predstaviť, že by ste na drevotrieske reálne niečo rezali alebo stĺkali? Dielenský stôl musí vydržať skutočne ťažké zaobchádzanie. Jeho konštrukcia je oceľová a samotná pracovná doska je dostatočne pevná, aby ste do nej nenarobili diery hneď počas prvého dňa. Aj stôl má, samozrejme, poriadnu nosnosť, aby ste na ňom mohli poskladať aj motor.

Vozíky na náradie

Najčastejšie sa používajú v automechanických dielňach, kde dovoľujú mechanikom nosiť si svoje náradie po dielni okolo auta. V takomto prípade musia aj kolieska vydržať riadnu váhu a celá konštrukcia musí byť ľahko umývateľná, nakoľko na vozík sa často vylejú rôzne prevádzkové kvapaliny a oleje.  

Keď jazdí skladník bez papierov

Aj majster tesár sa niekedy utne a dvojnásobne to platí pri práci s vysokozdvižným vozíkom. Všimnite si, ako sú v každom sklade všetky skrinky a regály, ktoré stoja pri dráhe pre vysokozdvižné vozíky, poobíjané. Nohy a konštrukcia každého kusu nábytku musia vydržať aj nárazy vozíkov a nezlomiť sa hneď pri prvom kontakte. Práve preto ponúkame kvalitné a skutočne pevné modely dielenského nábytku.