Je čas na revíziu vašich regálov?

Podnikatelia, ktorí sa venujú logistike alebo prevádzkujú vlastný sklad s tovarom, majú obrovské množstvo byrokratických povinností, ktoré im odčerpávajú čas, peniaze a energiu. Jedna z týchto povinností vám však môže zachrániť peňaženku a vašim zamestnancom život. 

Povinnosť pre každý sklad 

Regály v skladoch, kde sa pohybujú zamestnanci a ďalšie osoby, musia mať revíziu stability a certifikát o jej vykonaní. Na takéto regály sa umiestňujú štítky o vykonaní kontroly, ktorá sa každý rok opakuje. Jasné, že podobnú kontrolu nemusíte mať na regál, ktorý si zakúpite do garáže alebo pivnice. 

Neriskujte zranenie zamestnancov 

Niekto si môže myslieť, že podobná kontrola je tu len na ďalšiu buzeráciu podnikateľov. Rovnako by ste však mohli rozmýšľať aj o povinnosti TK a EK pre motorové vozidlá, vďaka ktorej môžete ľahko odhaliť poruchy a zabrániť tak dopravnej nehode. Kontrola regálov môže včas zabrániť ich zrúteniu. 

Na naše regály máte záruku 

Ak sa rozhodnete pre kúpu regálov z našej ponuky, poskytneme vám pre ne plnú záruku. Radi vám vyrobíme aj atypické rozmery na mieru, zmontujeme a každý rok vybavíme nevyhnutnú revíziu. 

Revíziu aj certifikát vybavíme za vás 

Vy nemusíte na nič myslieť. Vždy, keď sa bude blížiť čas povinnej kontroly, pripomenieme vám túto povinnosť a prídeme k vám vykonať revíziu regálov. Ak bude bez problémov, vystavíme vám nové štítky a certifikát. Ak nie, vieme problém včas a bez následkov vyriešiť. 

Vyberte si regály z našej ponuky 

V našej ponuke nájdete regály do dielne, garáže aj do domácnosti, obchodné regály, regály na pneumatiky, policové regály, ale aj paletové regály a univerzálne regálové systémy. Vyberte si regály od Storage.