Farebné prepravky: Skvelý pomocník do každého skladu

Udržiavať poriadok vo veľkom sklade môže byť často skutočne sparťanská úloha. Starať sa o techniku, zamestnancov, tovar a ešte aj elektronickú evidenciu je už v malom sklade často problém. Existuje však jednoduché riešenie, ktoré vám môže pomôcť zefektívniť prácu. 

Farba, ktorú si všimnete 

Nech už skladujete vo vašom sklade akýkoľvek tovar, okrem tých naozaj nadrozmerných typov môžete pravdepodobne všetko mať v prepravkách. Štítky aj elektronická mapa skladu je fajn, ale najjednoduchšie si zapamätáte rozdelenie produktov podľa farby vo farebných prepravkách

Nestačia vám farby? 

Vyberte si transparentné prepravky. Tie sú ideálne na skladovanie tovaru, pri ktorom je náročné systematicky ho niekam zaradiť. Môžete tak mať plnú policu prepraviek, no do každej jednej vidíte bez toho, aby ste ju museli z police vytiahnuť a po jednej ich otvárať. 

Široký sortiment pre rôzne odvetvia 

V našej ponuke nájdete prepravky naozaj pre všetky odvetvia. Prepravky na mäso, prepravky na ovocie a zeleninu, prepravky na pečivo a lahôdky, skladacie prepravky, kovové prepravky, ... Samozrejmosťou je široká paleta rôznych typov a rozmerov a napríklad aj stohovateľné prepravky. 

Nechýba vám regál? 

Aby ste mohli prepravky naozaj naložiť, potrebujete kvalitný a pevný regál, ktorý udrží ich váhu. Prezrite si našu ponuku policových regálov ale aj ďalších regálových systémov. Regál si môžete navrhnúť na mieru a presne si tak vybrať jeho rozmery, nosnosť či celkový vzhľad. 

Pri prepravkách to nekončí 

Farebne rozlíšené môžete mať aj všetky šanóny a zakladače, ktoré máte vo vašich regáloch alebo policiach. Zelené môžu byť vybavené veci, žlté rozpracované objednávky, a červené veci, ktoré by sa radšej nemali dostať šéfovi do rúk. Prezrite si celú našu ponuku kancelárskych potrieb a doplnkov.