Perfektné zariadenie vašej garáže s regálmi od Storage.sk!

Azda každý jeden z muž túži po perfektne vybavenej garáži. Tá by mala obsahovať hneď niekoľko doplnkov a prvkov, ktoré Vám vytvoria úsmev na perách. Jedným z nich je aj regál, respektíve regále, ktoré sú veľmi praktické a ocenia ich nielen milovníci poriadku. Aj v našej ponuke sa nachádza množstvo regálov, a to s vysokou nosnosťou a rôznymi možnosťami využitia. Regály na pneumatiky, skrine so zásuvkami či skosené prepravky sú len hŕstkou základného vybavenia, ktoré by ani u vás nemalo chýbať.

Policové regály SUPER do garáže

Regály SUPER 123 sú veľmi jednoduché, praktické a účelné. Skvele dizajnované regály SUPER 123 poskytujú dostatok úložného priestoru, pričom garáž dokážu opticky rozšíriť. Oceľová konštrukcia regálu je veľmi odolná a kvalitná, s čím úzko súvisí aj nosnosť regálu. Pokojne môžete na regál umiestniť aj rôzne plastové prepravky, ktoré slúžia na ešte lepšie roztriedenie Vašich drobných súčiastok či drobného náradia. Regál SUPER 123 si môžete vystavať presne podľa Vašich predstáv. Aj spätne môžete regál upraviť a doplniť ho o police alebo ďalšie rady.

Regále na pneumatiky

Uskladnenie pneumatík nie je z dlhodobého hľadiska veľmi ekonomickým riešením. Mimo sezónu môžete mať pneumatiky veľmi jednoducho uskladnené práve pomocou nášho regálu. Investícia, ktorú vložíte do regálov na pneumatiky sa Vám prakticky už po dvoch rokoch vracia späť, pričom regálu si môžete kedykoľvek dokúpiť ďalší stĺpec alebo si ho kedykoľvek prispôsobiť podľa predstáv.

Skosené prepravky pre dokonalý prehľad

Naše prepravky v ponuke z kategórie „skosené“ sú dostatočne robustné a veľmi odolné. Umiestniť do nich môžete väčšie, ale aj menšie doplnky. Skosené preravky sa skvele hodia aj do našich regálov, kedy v nich môžete uskladniť prakticky čokoľvek. Nemusíme hádam hovoriť, že takto uložené komponenty sú veľmi prehľadné a taktiež Vám poskytujú oveľa väčší priestor vo Vašej garáži.

Pracovné stoly z dielenského nábytku

Každá garáž alebo dielňa potrebuje poriadky pracovný stôl, kde môžete opravovať jednotlivé súčiastky z Vášho auta, motorky či iného dopravného prostriedku. Pracovné stoly sú mohutné, disponujú dostatočným ukladacím priestorom a v prípade výberu menšieho stola nezaberajú príliš veľa priestoru.

Spoznajte nové transparentné prepravky

V našej ponuke priduli aj nové transparentné prepravky, ktoré sú ideálne na skladovanie a prevoz rôznych produktov pri podnikaní, ale aj v každej jednej domácnosti. Pomôžu vám udržať si prehľad nad ich obsahom a jednoducho sa s nimi manipuluje aj pri práci v regáloch. Ak máte viac otázok, neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.