Kvalitné regály pre firmu aj do domácnosti

Aj Vy ste si už možno veľa krát povedali, že na odkladanie svojich vecí už nemáte priestor. Skladovacie a úložného priestoru nikdy nie je dosť, pričom toto tvrdenie možno aplikovať tak na domácnosti, ako aj kancelárie či samotné sklady, kde sa možno s regálmi a policami stretnúť najčastejšie.  Policový regál SUPER 123 je schopný využiť aj veľmi malý priestor na maximum, pričom sa nemusíte snažiť o jeho schovanie – regál je veľmi elegantný a hodí sa aj do modernejších priestorov.

Aké výhody poskytujú policové regály SUPER 123?

Policový regál SUPER 123 disponuje predovšetkým veľkou variabilitou. Čo to znamená? Regále tohto typu poskytnúť kompletné regálové riešenie pre knižnice, sklady, dielne, ale aj predajne, maloobchody a podobne. Neexistuje miesto, kde by ste ich nevedeli využiť.

Aby ste sa nemuseli namáhať, policové regály sú mimoriadne jednoduché na montáž a neskôr aj na údržbu. Pokojne by sme mohli tieto regály označiť za absolútne bezúdržbové, ak ich umiestnite v štandardných podmienkach. Pre ich montáž nemusíte vynakladať desiatky eur za nástroje, ktoré by ste už neskôr nevyužili. Potrebný manuál máte k dispozícií a zloženie zvládne každý z Vás.

Nemusíte nikomu z nás vysvetľovať, na čo budete regál SUPER 123 používať alebo aký by mal byť veľký a či je to vôbec možné. Sami, z pohodlia svojho domova, si môžete regál navrhnúť pomocou nášho online návrhára regálov, ktorý je Vám kedykoľvek k dispozícií. Následne len regál odošlete a my Vám ho pripravíme presne podľa Vašich predstáv.

Ak uvažujete nad tým, že regál bude patriť medzi Vaše stabilné súčasti vybavenie skladu, kancelárie, domácnosti či iných priestorov, vôbec sa nemusíte obávať o jeho životnosť. V tomto prípade sú regály nezničiteľné, ak ich využívame v súlade s ich nosnosťou a nevrážate do nich ťažké predmety, ktoré by ich dokázali poškodiť.

Policové regály SUPER vo firme

Firma dokáže policové regály využiť najmä vo svojich výrobných halách, montážnych linkách či v samotnej výrobe. Slúžia na odklad výrobkov a ich prípravu pre export. Vo firemných prevádzkach sa dajú využiť na odklad voľne uloženého materiálu a tovaru. Svoje miesto si policové regály nájdu aj v knižnici alebo v archívoch, kde sú regále používané na uskladnenie dokumentov a kníh v prehľadnej podobe.

Policové regály SUPER v domácnosti

Prakticky nezničiteľné regále majú svoje miesto najmä v pivniciach, špajziach či v technickej miestnosti. Domáci kutili ich môžu použiť aj vo svojej dielni alebo v garáži, keďže sa na ne dajú poukladať väčšie aj drobnejšie súčiastky.

Ideálny pomocník v kombinácii s prepravkami

Policové regály ponúknu najviac služieb v kombinácii s praktickými prepravkami, ktoré vám pomôžu dokonale využiť celý potenciál ich priestoru. V našej ponuke nájdete veľké množstvo rôznych prepraviek. Novinkou sú napríklad aj transparentné prepravky, ktoré vám pomôžu udržať si prehľad o ich aktuálnom obsahu bez nutnosti vyťahovania aj z vyšších políc regálov.