Regály na vaše pneumatiky

Aj pneumatiky si zaslúžia dôstojné miesto vo vašej garáži. Či už uprednostníte stojan alebo celý regál, rozhodne pomôžete pneumatikám prečkať sezónu bez toho, aby sa deformovali alebo inak poškodili. Ktorý variant vám ponúkneme my? 

Prezrite si našu ponuku 

V našej ponuke nájdete kvalitné regály na pneumatiky. Sú navrhnuté tak, aby v nich vaše sezónne prezutie vydržalo pol roka bez akéhokoľvek poškodenia. Nesprávne skladované pneumatiky sa môžu deformovať, môže vám na ne čokoľvek spadnúť a v garáži výrazne zavadzajú. Správnym skladovaním predĺžite životnosť vašich pneumatík. 

Ideálne do garáže 

V garážach je po zaparkovaní vášho auta všeobecne málo miesta a povaľujúce sa pneumatiky vám na priestore nepridajú. Ak si v našom online systéme pre návrh regálov navrhnete regál presne na mieru, v garáži vám sadne na miesto ako uliaty a pneumatiky konečne nájdu svoje miesto na polici. 

Pre všetky servisy 

Pneuservisy, ktoré zároveň ponúkajú uskladnenie sezónnych pneumatík sa bez poriadnych regálov na pneumatiky nezaobídu. Stovky, často až tisícky pneumatík je potrebné nielen skladovať správne, ale mať v nich aj systém, aby ste omylom nepridelili iné pneumatiky inému klientovi. S regálmi je to hračka. 

Starajte sa o svoje pneumatiky 

Aby pneumatiky vydržali niekoľko rokov (bez ohľadu na nájazd kilometrov), musíte sa o ne správne starať. Nemali by sa počas skladovania deformovať, nesmú prichádzať do kontaktu s agresívnym chemikáliami alebo s veľkým výkyvom teplôt či vlhkosti. V regáloch sú od väčšiny týchto vplyvov chránené. 

Vyskúšajte návrhár regálov 

V našej online webovej aplikácii návrhár regálov si môžete okrem regálov na pneumatiky navrhnúť aj rôzne iné typy regálov a regálových systémov. Sami si tak vyberiete veľkosť a nosnosť, ale aj vzhľad vašich budúcich regálov.