Máte menej práce a viac času? Venujte ho údržbe vašej spoločnosti

Súčasná situácia donútila mnohých podnikateľov zavrieť svoje prevádzky. Nech už sú dôvody akékoľvek a straty vo vašej pokladnici sa začínajú zväčšovať, máte príležitosť dobehnúť veci, ktoré boli doteraz takpovediac zameškané. Využite túto krízu vo váš prospech a posuňte vašu spoločnosť na novú úroveň. 

Revízia regálov 

Máte vo vašej firme regály, ktoré by si zaslúžili revíziu? A viete o tom, že táto revízia je povinná a každý regál je braný ako pracovná pomôcka, ktorá musí byť pravidelne kontrolovaná a musí mať pridelený certifikát? My vám takúto revíziu regálov vieme zabezpečiť a zvýšiť tak úroveň bezpečnosti vo vašej firme. 

Nákup prepraviek 

Sú prepravky vo vašej firme už popraskané, alebo nemáte žiadne a chystáte sa reorganizovať sklad? V našej ponuke nájdete naozaj širokú paletu prepraviek, ktoré sú pripravené poslúžiť vám na prenos tovaru, ale aj na jeho kategorizovanie podľa farieb a lepšiu orientáciu vo vašom sklade. 

 

Spotrebný tovar 

V našej ponuke nájdete aj rôzne pochutiny, kozmetiku, drogériu a iný spotrebný tovar, ktorý sa míňa všade, kde sa pohybujú ľudia. Nakúpte napríklad hygienické potreby alebo pitný režim pre vašich zamestnancov vo väčšom objeme – výhodne na našom e-shope. 

Chráňte svojich zamestnancov 

V súčasnej dobe sa čoraz viac pozerá na ochranu zamestnancov pri práci. V našej ponuke nájdete aj kategóriu ochranné pomôcky, v ktorej nájdete napríklad ochranné rúška, ochranné okuliare, jednorazové rukavice a veľa iných produktov, ktoré prispejú k bezpečnosti vo vašej spoločnosti. 

Tovar si môžete objednať online 

Nezabúdajte, že každý produkt z našej ponuky si môžete objednať bezpečne online z pohodlia domova a nevychádzať tak zbytočne medzi ľudí. Prispejte k zvýšenej bezpečnosti v uliciach, správajte sa zodpovedne a venujte voľný čas rozvoju vašej spoločnosti.