Návrhár regálov – navrhnite si vlastný sklad

Zakladáte firmu, vytvárate nové skladové priestory, reorganizujete zabehnutý sklad alebo len rozmýšľate, ako si upratať garáž? V dnešnej dobe si môžeme vyskladať auto, paušál, dom na kľúč, ale dokonca aj regál.

Prispôsobte si regály

Tvar a veľkosť regálov by sa mali vyberať presne podľa potreby, nie podľa toho, aké sú práve v ponuke. Ak skladujete rôzne druhy tovaru a materiálu, mali by ste si navrhnúť regál tak, aby sa vám celý jeho obsah vždy zmestil dovnútra a aby nikde neostalo zbytočné hluché miesto. V tomto prípade pracujeme hneď s niekoľkými premennými.

 

Začíname s výškou celého regálu a následne s rozostupmi medzi jednotlivými policami. Tým si určíme aj ďalšiu dôležitú veličinu, a to je celkový počet políc. Rozostupy medzi policami môžu byť rôzne, rovnako, ako aj ich šírka. Môžete si vybrať aj hĺbku jednotlivých políc.

Vhodné aj pre veľké skladovacie priestory

Takýto regál si dokážete vyskladať z desiatok rôznych modulov, medzi ktorými môže byť každý jeden úplne originálny. V sklade tak môžete mať odkladací priestor naozaj na čokoľvek.

Doplnkový tovar taktiež k dispozícii

Regály sa dajú vyskladať aj s rôznymi pomocnými komponentami. Nie je problém vytvoriť regál, ktorý je prispôsobený na dlhodobé skladovanie pneumatík tak, aby ste ušetrili čo najviac priestoru.

Zariadite celý sklad aj firmu

S variabilnými regálmi naplníte sklad, kancelárske priestory, kuchynku, sanitárnu miestnosť, ale aj domácu pivnicu alebo garáž. Uložíte do nich všetko od kompótov cez šanóny až po kombinézu na motorku. S regálom na mieru jednoducho dostanete presne to, čo potrebujete.

Radi vám poradíme

Neviete si dať rady s návrhárom regálov alebo neviete, aký veľký regál skutočne potrebujete? Radi vám poradíme aj o výbere pevnosti regálu podľa toho, akú nosnosť od neho očakávate. Napíšte nám, s novým regálom bude upratovanie pivnice alebo skladu radosť.