Viete si vybrať tú správnu kalkulačku?

Výber kalkulačky môže niektorým ľuďom pripadať ako jednoduchá alebo nepodstatná vec. Avšak s tou správnou kalkulačkou dokáže každý zamestnanec zvýšiť svoju produktivitu a pomôcť tak firme rásť. Na akej pozícii sa človeku vo veľkej priemyselnej firme sa hodí vedecká kalkulačka a komu stačí vrecková?

Vrecková kalkulačka do každého auta

Kamióny, dodávky, vysokozdvižné vozíky a ostatné presúvadlá vo vašej firme by mali byť povinne vybavené malou vreckovou kalkulačkou. Ak sa nevydáte týmto smerom, vybavte kalkulačkami aspoň každého šoféra a skladníka. Práve tieto osoby potrebujú často prepočítať množstvo tovaru a s praktickou kalkulačkou to ide rýchlejšie.

Každý stôl a zásuvka?

Viete si predstaviť pracovný stôl bez kalkulačky? Veď máme mobily a počítače. Samozrejme, no kým človek vytiahne z vrecka mobil, nájde konkrétnu aplikáciu a začne zadávať údaje, na klasickej kalkulačke, ktorá je vždy poruke, to môžete mať už desaťkrát vypočítané.

Ekonomické kalkulačky pre každého účtovníka

Funkcie v moderných kalkulačkách nekončia pri násobení a delení. Pokojne dokážu vypočítať rôzne typy daní, nákladov a odvodov stlačením jedného tlačidla. S takouto kalkulačkou bude mať váš účtovník hotové výplaty za pár minút aj v prípade, že by mu na počítači odišiel ekonomický softvér.

Vedecké kalkulačky pre vývojárov

Inžinieri, ktorí vyvíjajú nové produkty do vašej výroby, sa určite nezaobídu bez na pohľad zložitej vedeckej kalkulačky. Tá ponúka desiatky rôznych funkcií, s ktorými sa človek aj bez papiera a pera dopracuje k výsledkom. Vývoj nových súčiastok či zadávanie dát do výroby bude s takouto kalkulačkou úplná hračka.

Vyberte si ešte dnes

Chcete svoju firmu posunúť vyššie? Aj taká maličkosť, akou sú kvalitné kalkulačky, dokážete pomôcť zamestnancom pri ich náročnej práci a zvýšiť tak ich efektivitu.