Ochranné prostriedky v našej ponuke

V našej širokej ponuke produktov už roky nájdete aj rôzne hygienické, dezinfekčné a ochranné prostriedky, ktorých použitie je nevyhnutné v mnohých prevádzkach, firmách alebo skladoch. V týchto dňoch by sme radi upriamili vašu pozornosť na konkrétne ochranné prostriedky, ktoré sú momentálne nevyhnutné pri pohybe na verejnosti a v práci. 

Ochranné rúška 

Súčasné nariadenia vlády a hlavného hygienika, ktoré majú zmierniť šírenie vírusových chorôb medzi občanmi Slovenskej Republiky, zahŕňajú aj povinné nosenie ochranných rúšok, ktoré majú zakrývať horné dýchacie cesty. V našej ponuke nájdete jednorazové chirurgické rúška, ale aj kvalitnejšie modely s lepšou filtráciou, ktoré sa dajú aj prať. 

Ochranné rukavice 

Ak chcete svojich zamestnancov alebo členov rodiny chrániť pri aktivitách mimo domova (návšteva pošty, nakupovanie potravín, manipulácia s tovarom a iné), odporúčame vám aj použitie ochranných rukavíc. Tie opäť výrazne znížia riziko prenosu vírusu a po použití ich bezpečne vyhodíte do smetného koša. 

Ochranné okuliare 

Veľa ľudí pri ochrane svojich slizníc zabúda aj na oči. Tie sú rovnakou vstupnou bránou pre vírusy a baktérie do nášho tela, ako aj horné dýchacie cesty. Ak chcete oči spoľahlivo ochrániť pred kontaminovanými kvapôčkami vo vzduchu, noste ochranné okuliare, ktoré tiež nájdete v ponuke ochranných pomôcok na našom e-shope. 

Dezinfekčné prostriedky 

Nezabudnite, že okrem ochrany vášho zdravie je dôležitá aj dezinfekcia priestorov a predmetov, v ktorých sa aktívne pohybujete a ktoré denne používate. V našej ponuke nájdete aj širokú paletu čistiacich prostriedkov, ktoré vám pomôžu udržať všetky plochy a predmety čisté a vydezinfikované. 

Ostatná drogéria 

Nezabudnite si prezrieť celú našu ponuku drogérie, čistiacich prostriedkov, utierok, pomôcok na upratovanie a iných nevyhnutných prípravkov, ktoré sú často v obchodoch nedostatkové. Tovar si môžete objednať online bezpečne z pohodlia domova a nemusíte tak navštevovať žiadny obchod.