Regál na mieru nie je len pre veľké firmy: Vytvorte si ideálnu pivnicu alebo garáž

V našej ponuke nájdete aj takzvaný návrhár regálov, v ktorom si môžete úplne presne nakonfigurovať vlastný regál presne podľa predstáv. Táto služba však nie je určená len pre veľké firmy, radi vám pomôžeme pri konfigurácii malého šikovného regálu do vašej domácnosti. Ste pripravení? Môžeme začať.

Základné rozmery

Pri výbere rozmerov nového regálu nás budú zaujímať jeho budúce rozmery – výška, šírka, a hĺbka. Priestor, do ktorého plánujete regál umiestniť, si presne a dôkladne vymerajte. V budúcnosti budete potrebovať regál možno o kúsok posunúť a preto odporúčame nechať si v danej miestnosti aj malú rezervu.

Rozdelenie

Tento bod priamo súvisí s predchádzajúcim aj nasledujúcim bodom. Regál je možné rozdeliť napríklad na 2, 3 alebo aj viac častí (alebo stĺpikov) Kde v každom budú police rozmiestnené inak, budú mať rozdielnu šírku, nosnosť, a aj celkový počet. Regál je teda možné nakonfigurovať naozaj na tisícky spôsobov.

Počet políc

Tu vám poradíme hneď z kraja. Spodnú policu umiestnite aspoň niekoľko centimetrov nad podlahu tak, aby sa vám pod ňu zmestili napríklad pasce na myši alebo jed na potkany. Ďalšiu policu odporúčame umiestniť pokojne aj meter nad tú pôvodnú, aby ste medzi ne uložili 4 pneumatiky alebo nejaký vysoký prístroj. Ostatné závisia čisto len od vás a vašich požiadaviek.

Nosnosť

Nosnosť políc si úplne jednoducho vyberiete priamo v konfigurátore. Opäť odporúčame vybrať si police s nižšou hmotnosťou. Dnes na ne chcete ukladať papierové krabice s perím, o rok to budú kamene alebo zlaté tehličky. A aj keby nie, vždy je lepšie mať rezervu v prípade, že sa vo vašom živote vyskytne nový, ťažší „obyvateľ“ regálu.

Montáž a odporúčania

Pri montáži na mieru vyrobeného regálu dodržiavajte všetky bezpečnostné pokyny. Len tak vám vieme zaručiť, že bude regál v poriadku. Ak si na montáž netrúfate, radi vám s ňou pomôžeme. Stačí, ak sa na nás obrátite.