Regálové prepravky do každého skladu

Prehľadnosť, jednoduché ukladanie a vyberanie vám vo vašom sklade pomôžu zabezpečiť regálové prepravky. Vybrať si ich môžete v rôznych rozmeroch podľa vašich preferencií aj s možnosťou popisu obsahu na ešte lepšie usporiadanie.

Regálové prepravky na tovar aj súčiastky

V každom sklade uľahčí a urýchli prácu prehľadné usporiadanie súčiastok alebo tovaru. Na tento účel sú ideálnou voľbou regálové prepravky. Môžete do nich uložiť drobnejšie súčiastky, ako sú matice, spojky alebo skrutky, vhodné sú na kancelárske potreby a iné drobné predmety. K dispozícii sú v prevedení do regálov hlbokých od 30 do 60 cm, využijete ich tiež v obojstranných regáloch.

Kvalitný materiál s odolnosťou voči oderu aj vlhkosti

Regálové prepravky sú pri manipulácii vystavené možnosti poškodenia nárazom či oderom. Preto sú vyrobené z odolného polypropylénu. Môžete sa spoľahnúť na ich pevnosť, odolávajú tiež niektorým kyselinám a rozpúšťadlám, problém im nerobia ani nízke či vysoké teploty. Polypropylén neabsorbuje vodu a môžete ho vystaviť aj vlhkosti bez obáv z jeho znehodnotenia.

 

Šetria váš čas

V každom výrobnom procese aj obchode je dôležitý čas. Aby ste ho netrávili zdĺhavým hľadaním, regalove-prepravky sa dajú označiť. Na tento účel slúžia priehľadné čelné prepážky, k prepravkám je možné vybrať aj etikety. Chceli by ste usporiadať obsah jednotlivých prepraviek? Potom sú vám k dispozícii vnútorné prepážky s možnosťou vloženia popisu. Na ochranu obsahu pre znečistením slúžia veká proti prachu.

Stabilné, stohovateľné a ľahko ich uchopíte

Aby ste mohli využiť vaše regály na maximum, regálové prepravky sa dajú stohovať. Aj pri takomto umiestnení sa vyznačujú vysokou stabilitou. Na čelnej strane sú prispôsobené na rýchle uchopenie, čo vám uľahčí ich vyberanie.