Euro prepravky — univerzálny nástroj na skladovanie aj do výroby

Pevný materiál, možnosť stohovania, uzatvorenia vekom, odolnosť voči kyselinám a lúhom. To všetko sú vlastnosti, ktoré ponúkajú euro prepravky. Viete, kde všade ich môžete využiť a ako si vybrať tie najvhodnejšie?

Euro prepravky pre rôzne odvetvia priemyslu

Výborná odolnosť voči vplyvom lúhov, tukov, kyselín a iných chemikálií aj nárazom, pevnosť a možnosť používania na dopravníkoch robí z euro prepraviek nástroj vhodný do výroby rôznych tovarov. Materiál, z ktorého sú vyhotovené, navyše odoláva chladu aj kontaktnému teplu. Plné steny z nich robia ideálnu voľbu tiež na rôzne sypké materiály a drobné predmety. Vybrať si ich môžete v prevedení vhodnom pre strojársky, automobilový a iný priemysel. K dispozícii sú tiež hygienické euro prepravky, ktoré môžete používať pri styku s potravinami.

 

Výborná voľba na skladovanie výrobkov

V každom sklade je dôležité efektívne využívať priestor a zároveň zaistiť dostupnosť všetkých produktov. Euro prepravky vám pomôžu pri jeho organizovaní a uskladnení rôznych výrobkov. Vyrábajú sa v rôznych štandardizovaných rozmeroch, väčšina modelov sa dá tiež stohovať na seba, čo vám umožní šetriť miestom v regáloch. Manipuláciu s jednotlivými prepravkami uľahčujú ergonomické držadlá.

 

Jednoduché uloženie na palety

Euro prepravky sú pomocou tiež počas prepravy tovaru. Normou stanovené rozmery 300 x 200 mm, 400 x 300 mm, 600 x 400 mm a 800 x 600 mm sa ľahko ukladajú na palety. Spoľahnúť sa môžete aj na bezpečnosť tovaru počas prepravy. Euro prepravky majú výstuhy na vonkajšej strane, ktoré spevňujú ich konštrukciu. Počas prepravy vašich výrobkov tak nehrozí žiadne mechanické poškodenie.

 

Na čo myslieť pri výbere euro prepraviek

Keď vyberáte euro prepravky, vezmite do úvahy, aký druh výrobkov alebo materiálov potrebujete skladovať, prepravovať či využívať vo výrobe. Nezabudnite na možnosť stohovania, uzatvárania vekom a vhodné rozmery. Tie môžu závisieť, napríklad, od šírky dopravníkov vo vašej výrobnej hale. Zvláštnu pozornosť venujte výberu prepraviek pre potravinársky priemysel. Vyberajte len modely vhodné na priamy styk s potravinami.