Regály a regálové systémy Banská Bystrica

Sklady, firmy, ale aj logistické centrá v Banskej Bystrici sú často plné štítkov s logom Storage. Prečo je to tak? Množstvo z nich už objavilo náš e-shop a vy sa môžete pridať do ich radov – do radov spokojných klientov, ktorí nájdu všetko pre svoju firmu na jednom mieste a ešte k tomu aj za skvelé ceny. Čo všetko nájdete v našej ponuke? 

Regály a regálové systémy pre firmy v Banskej Bystrici

Firmy zo srdca Slovenska a celého regiónu už objavili ponuku Storage. Pravidelne posielame balíky, ale aj montážny tím práve týmto smerom. Naša ponuku zahŕňa všetko od drobného kancelárskeho vybavenia až po obrovské regály pre logistické centrá.

Bezkonkurenčné ceny regálov

Na náš tovar poskytujeme bezkonkurenčné ceny. Dôkazom sú aj časté zľavy pri príležitostiach ako Black Friday alebo veľkonočný výpredaj. Len ťažko by ste našli výhodnejšie ceny pri mnohých spotrebných produktoch, ktoré máme v našej ponuke – od ochranných rúšok až po prepravky.

Vhodné vybavenie aj do kancelárií Banská Bystrica

Kancelárske produkty patria medzi najčastejšie objednávané produkty. V našej ponuky nájdete všetko od ceruziek až po laminovačky a inú kancelársku techniku. Prezrite si aj bohatú ponuku originálnych tonerov pre malé kancelárske, ale aj obrovské tlačiarne.

Sklady a skladovacie priestory v Bystrici s našimi regálmi

Regály z našej ponuky slúžia v nejednej firme z okolia Banskej Bystrice. Paletové, policové, obchodné, ale aj regály na pneumatiky pre autodielne sú nevyhnutnou pomôckou pri udržiavaní poriadku vo vašom sklade. Regály montujeme priamo na mieru každému zákazníkovi.

Ponuka regálov na mieru

Neváhajte nás kontaktovať. Radi vám navrhneme individuálne riešenie, pripravíme cenovú ponuku a dohodneme podmienky montáže aj pravidelnej revízie regálov vo vašej firme. Tešíme sa na spoluprácu.