Regály na mieru? Žiadny problém

Veľké množstvo slovenských skladov nie je konštruovaných tak, aby sa v nich mohli použiť akékoľvek regály. Väčšina z takýchto priestorov pôvodne nebola ani zamýšľaná na logistické využitie a preto pri montáži regálov narazíte na rôzne zádrhely. Čo tak staviť radšej na regál na mieru?

Atypické rozmery

Ak máte k dispozícii napríklad priestor pri stene, ktorá je dlhá presne 183 centimetrov, takýto regál zoženiete veľmi ťažko. 200 cm široký regál tam nedáte, a 150 cm model vás pripraví o ďalších 33 centimetrov, ktoré vám tam zostanú ako hluché miesto. S regálom na mieru sa vás takýto problém však vôbec nedotkne.  

Do atypických priestorov

Niekedy sú aj samotné priestory skladu atypické. Rôzne rohové miestnosti, výklenky a iné zbytočné architektonické prvky vás vo vašom sklade môžu ľahko oberať o drahocenný priestor. Vyplňte takéto hluché miesto regálom, ktorý si sami navrhnete. Okrem toho si navrhnete aj rozloženie políc, výšku, či nosnosť celej konštrukcie.

Individuálne požiadavky

Naši klienti majú často individuálne požiadavky napríklad na farbu regálu, ale aj mnohé iné vlastnosti, ktoré od produktu vyžadujú. Žiadny sériovo vyrábaný produkt ich často nemá a len pri individuálnej konzultácii vieme spoločným silami navrhnúť regál, ktorý dokonale splní vaše očakávania.

Prepojenie s inými prvkami skladu

Ak máte v sklade rôzne plošiny, alebo potrebujete regál prepojiť s inými časťami skladu alebo aj priamo výrobnej haly, nie je s tým problém. Vieme pre vás navrhnúť aj individuálne regálové plošiny, ktoré sú skvelé napríklad pri vykonávanie dohľadu nad výrobným procesom, ktorý prebieha dole pod vami.

Neváhajte nás kontaktovať

Ak máte akékoľvek otázky o našich produktoch alebo si len jednoducho neviete vybrať, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôže s výberom alebo pre vás rovno navrhneme produkt, ktorý dokonale splní vaše očakávania.