Regály pre firmy priamo v Novom Meste nad Váhom

V Novom Meste nad Váhom a blízkom okolí sídli množstvo firiem a logistických centier, ktoré sú vybavené skladovacími systémami z našej ponuky. Ak uvažujete o výmene regálov alebo vybavení vášho zbrusu nového skladu, radi vám s tým pomôžeme.

Regály pre novomestské firmy

Veľké množstvo firiem v našom Novom Meste nad Váhom má regály od nás – od Storage. Prečo by ste si mali objednať regály do vášho skladu práve od nás? Sídlime priamo v meste – pravdepodobne len pár desiatok metrov od vašej pobočky. Vieme rýchlo a operatívne reagovať a pripravíme vám ponuku na mieru.

Spýtajte sa na nás sami

Keď budete najbližšie v sklade vášho obchodného partnera, pozrite sa, čo nemá na regáloch naše štítky. Za kvalitu našich služieb a produktov hovoria aj mnohé referencie, ktoré nájdete na Google alebo priamo na našom webe.

Regálové systémy aj pre vaše sklady

Radi vám pripravíme individuálnu ponuku na malý regál do dielne, aj na skladovacie systémy pre obrovské logistické centrum. V našej ponuke nájdete policové regály, paletové regály, konzolové regály, ale aj obchodné regály alebo regály na pneumatiky. Dokážeme zariadiť pneuservis aj obchod s lahôdkami.

Okres NMnV v znamení produktov Storage

Naše portfólio ani zďaleka nekončí len pri regáloch. V ponuke máme aj širokú paletu prepraviek, paliet, kancelárskych potrieb a dielenského nábytku. Radi pomôžeme zariadiť vašu spoločnosť od ceruziek cez kancelársky papier, stoličky, prepravky až po regály. Stačí nás kontaktovať.

Navštívte nás osobne

Sídlime priamo v Novom Meste nad Váhom na Trenčianskej ulici. Neváhajte sa u nás zastaviť a prezrieť si našu ponuku produktov – radi si s vam idohodneme aj osobné stretnutie pre vypracovanie individuálnej ponuky na vybavenie vašich skladovacích priestorov. Tešíme sa na vás.