S uvoľnením opatrení nezabúdajme na zodpovednosť

Na Slovensku sa situácia v súvislosti s koronavírusom neustále zlepšuje, čo má za následok aj postupné uvoľňovanie proti-epidemiologických opatrení. Netreba sa však predčasne tešiť a naďalej dodržiavať určité pravidlá, vďaka ktorým sa už viac nebudú musieť obmedzovať služby a voľný pohyb na území našej krajiny. 

Dezinfekčné prostriedky 

Dezinfekčné prostriedky budú vo veľkom predstavovať podstatnú časť výbavy všetkých pracovísk ešte minimálne niekoľko mesiacov, ak nie aj rokov. V našej ponuke nájdete veľké balenia kvalitných dezinfekčných prípravkov na dezinfekciu plôch, náradia a iných predmetov vo vašej práci, aby ste aj naďalej mohli chrániť zdravie zamestnancov. 

 

Ochranné prostriedky 

Na pracoviskách sa v interiéroch stále stretáva obrovské množstvo ľudí, ktoré spoločne trávi 8 hodín denne v uzavretom priestore. Uvoľnenie opatrení ohľadom nosenia rúšok na Slovensku sa týka exteriérov. Ochranných prostriedkov v potravinách, ale aj na pracoviskách, sa pravdepodobne tak skoro nezbavíme, a preto je potrebné mať stále dostatok týchto prostriedkov. Nájdete ich aj v našej ponuke. 

 

Meranie teploty 

Veľmi dobrým spôsobom, ako zamedziť šíreniu vírusových aj iných ochorení na pracovisku, je meranie telesnej teploty pri vstupe do zamestnania. Tento spôsob prevencie našiel svoje miesto v mnohých firmách po celom svete a je na mieste zvážiť, či by nebolo vhodné implementovať ho aj u vás vo firme. Budete na to však potrebovať zodpovedného zamestnanca pri vstupe a bezdotykové teplomery. 

Zodpovednosť zamestnancov 

Všetko začína aj končí pri ľuďoch. Ak sa vám podarí presvedčiť zamestnancov, aby naozaj celý čas používali ochranné prostriedky a dbali na hygienu rúk, máte vo vašej firme vyhraté a nemusíte sa báť, že by v nej vzniklo nejaké ohnisko nákazy v prípade, že by sa u vás našiel jeden nakazený zamestnanec. Pravidelné vzdelávanie a pripomínanie pravidiel je pravdepodobne najlepším možným riešením. 

Radi vám predstavíme celú našu ponuku 

Vyberte si z ponuky dezinfekčných a ochranných prostriedkov od spoločnosti Storage, ktorú už roky poznáte. Garantujeme vám výhodné ceny a rýchle dodanie vybraného tovaru, ktorý neustále doskladňujeme. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.