Skladujeme pneumatiky v našich PNEU regáloch!

Ako iste viete, vhodné uskladnenie pneumatík dokáže predĺžiť ich životnosť. Okrem ich lepšej kvality však šetríte aj množstvo Vášho priestoru, ktorý tak môžete využiť celkom iným spôsobom. Regály na pneumatiky v našej ponuke sú skvelým doplnkom vhodným do dielne či garáže.

Prečo práve regály na pneumatiky?

Iste ste si už mnoho krát položili otázku, aký rozdiel je medzi klasickými regálmi a regálmi na pneumatiky. Treba podotknúť, že naše regály na pneumatiky vychádzajú z regálov SUPER – teda veľmi flexibilného a kompaktného systému. Na malej ploche dokážete rádovo uskladniť pneumatiky hneď z niekoľkých vozidiel, pričom Vám regál poskytuje dokonalý prehľad aj o ich aktuálnom stave.

Kde využijete regále na pneumatiky?

Regále na pneumatiky nájdu svoje uplatnenie predovšetkým v nasledujúcich priestoroch:

Regály vo firmách

Dnes každá väčšia firma disponuje aj vozovým parkom. Mnohé autoservisy si za uskladnenie pneumatík často pýtajú dosť veľké sumy, čo môže byť príliš odrázajúce. Nájdite si však vo Vašej spoločnosti kúsok priestoru a uskladnite si pneumatiky v regáloch. Eliminujete tým spomenuté výdavky za uskladnenie v servise a taktiež ich máte kedykoľvek k dispozícií bez námahy.

Regály v autoservisoch

Samozrejme, na autoservis nemôžeme zabudnúť. Autoservisy, pneuservisy či autodielne – to sú jednoducho miesta, kde sa s nimi stretneme najčastejšie. Dokonalý prehľad a okamžitý prístup k pneumatík sú hlavné devízy tohto regálu, ktorý aj v tomto prípade šetrí množstvo priestoru.

Regály v domácich garážach

Doma v garáži ich využijete najmä vtedy, ak vlastníte hneď viacero vozidiel. Ak si spočítate náklady, ktoré musíte vynaložiť pre uskladnenie pneumatík v servise a ktoré Vás stojí zakúpenie regálu na pneumatiky zistíte, že do dvoch rokov je investícia naspäť. Okrem pneumatík môžete tento regál použiť aj na uskladnenie iných predmetov – samozrejme, je to vždy na Vás.

Hlavné výhody regálu na pneumatiky:

  • Jednoduchá montáž regálu
  • Bez skrutkovania možné prestavenie regálu
  • Skvelá stabilita aj pri vyššej záťaži
  • Prehľadné uloženie pneumatík v regále

Navrhnite si vlastný regál

Pomocou nášho online návrhára regálových systémov si môžete navrhnúť regál na pneumatiky presne na mieru pre veľkosť vašich pneumatík a tak, aby sa zmestil do vašej garáže. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.