Spotrebný materiál pre každý sklad

V každom sklade je veľmi veľké množstvo produktov, ktoré sa rýchlo míňajú a ktoré sa doslova nestíhajú dokupovať. Ktoré zásoby v sklade najčastejšie dochádzajú a mali by ste ich dokúpiť, aby vašim zamestnancom nechýbali? 

Prepravky 

Prepravky sú v dnešnej dobe naozaj lacné a preto sa jedná doslova o spotrebný materiál. Jedna sa stratí, jednu nevráti zákazník, ďalšiu si požičia kolega a jedna sa pri páde rozbije. Vyberte si z našej ponuky prepraviek a majte ich vždy po ruke, keď potrebujete preniesť nejaký tovar alebo uskladniť produkty. 

Obalový materiál 

V skladoch sa najčastejšie míňa ekvivalent potravinárskej fólie – baliaca fólia. Okrem toho však určite zaznamenávate aj vysokú spotrebu kartónových krabíc a iných obalov, ktoré používate na balenie a odosielanie konkrétnych produktov. V našom e-shope nájdete kompletnú ponuku baliacich materiálov. 

Lepiaca páska 

Aj lepiaca páska sa u vás míňa pravdepodobne na stovky kilometrov mesačne. Veľké kotúče aj s dávkovačom sú oveľa praktickejšie, no v každom vozíku, na každom stole a pri všetkých regáloch by mala byť zavesené aj malá lepiaca páska – len tak, nech je vždy po ruke. 

Papiere 

Koľko papierov denne vytlačíte? Pravdepodobne len faktúry a dodacie listy sa pri väčšom sklade rátajú na stovky. V takom prípade potrebujete úspornú a kvalitnú tlačiareň a dostatočné množstvo kvalitného kancelárskeho papiera. Aj to všetko nájdete v našej ponuke. 

Palety 

Palety sú podobne ako prepravky tovar, ktorý sa buď zničí alebo stratí. Vyžadujte si od klientov za palety zálohu, v opačnom prípade ich budete musieť kupovať do nekonečna. Skúste si prezrieť aj našu ponuku plastových paliet, ktoré majú veľké množstvo výhod.