Tieto typy prepraviek sú užitočné pre každého

Je úplne jedno, či máte malý obchod, sklad, záhradu alebo dielňu. Ak potrebujete usporiadať svoje veci, zídu sa vám na to kvalitné prepravky. Aké typy prepraviek máme v ponuke a čo by ste  nich mali vedieť? Prečítajte si náš článok a uvidíte, že bez prepraviek sa nezaobídete.

Prepravky na ovocie a zeleninu

Zelovocinárske prepravky sú špeciálne navrhnuté nielen na prepravu, ale aj na ich dlhodobé skladovanie. Mriežky na prepravkách zabezpečujú vetranie a prúdenie čerstvého vzduchu k ovociu a zelenine, čo zabraňuje jeho degradácii a postupnému zahnívaniu. Takéto prepravky sa hodia do každej domácnosti na zimné skladovanie zemiakov a jabĺk.

Prepravky na mäso

Máte doma zabíjačku? Známy poľovník vám zohnal srnčeka? Alebo si robíte zásobu mäsa na výrobu sušených jerky? Nech už je to akokoľvek, prepravky na mäso vám skvele poslúžia na jeho bezpečnú prepravu a následné uschovanie mäsa aj na niekoľko dní. Malé potraviny a distribútori mäsa sa bez nich nezaobídu.

Kovové prepravky

Tieto prepravky sú skvelé na skladovanie a prepravu rôzneho, aj ťažšieho druhu tovaru a produktov. Ich pevnosť a kvalita ich predurčujú na to, aby ste v nich mohli prepravovať naozaj čokoľvek a nemuseli sa tak báť o to, že to prepravky nevydržia. Vyrábajú sa v rôznych veľkostiach a prevedeniach, takže si dokáže vybrať naozaj každý.

Stohovacie prepravky

Tento typ prepraviek je vhodný na uskladnenie tovaru a produktov aj v priestoroch, kde máte k dispozícii celú výšku miestnosti a nemáte možnosť prepravky umiestniť do políc v regáloch. Prepravky môžete jednoducho uložiť na seba. Vždy však stohujte len kompatibilný typ prepraviek, inak riskujete ich poškodenie.

Prepravky z kartónplastu

Najväčšou výhodou týchto prepraviek je to, že sa dajú veľmi ľahko rozložiť a tým pádom komfortne prenášať v momentoch, keď ich práve nepotrebujete. Ich ďalšou veľkou výhodou je práve ich malá hmotnosť. Kombináciou týchto dvoch vlastností získate praktického pomocníka na prenos čohokoľvek.