Vhodné typy obchodných regálov do predajní

Súčasťou azda každej predajne sú aj obchodné či predajné regály, ktoré slúžia na uloženie tovaru a jeho lepšiu prehľadnosť. Keďže sú veľmi dôležité tak pre majiteľa predajne, ako aj pre samotného zákazníka, netreba hádam pripomínať dôležitosť ich vhodného výberu.

Aj v našom eshope Storage.sk sa nachádza hneď viacero regálových systémov, ktoré sú viac či menej vhodné aj pre Vás do obchodu či iného priestoru. Konkrétny výber obchodného regálu záleží predovšetkým od priestoru, v ktorom sa bude regál nachádzať a taktiež aj od dispozičného riešenia či typu produktov, ktoré budú uložené v regáli. To všetko môže zavážiť pri výbere vhodného obchodného regála.

Policové regály – jednotný dizajn a skvelá kvalita

Drvivá väčšina majiteľov si vyberá klasické obchodné regále, ktoré sa skladajú z niekoľkých praktických políc. Tie disponujú vysokou nosnosťou a skvele sa udržuje ich bezchybný vzhľad. Potešia teda nielen Vás – majiteľov, ktorí očakávate od regála spomenutú dostatočnú nosnosť, ale aj zákazníkov, ktorí sa cítia v takomto obchode príjemne. Pokojne s regálmi dokážete oživiť Vaše priestory a interiér prevádzky. Jednotlivý sortiment je uložený na špecializovaných regálových zostavách, ktoré si môžete navrhnúť presne podľa Vašich predstáv.

Konzolové regály ako náhrada klasických regálov v predajni

Konzolové regále možno zaradiť medzi veľmi žiadané regále, ktoré majú svoje miesto predovšetkým v špecializovaných predajniach. Vyhľadávajú ich predovšetkým majitelia väčších prevádzok a obchodov, ktoré jednoducho musia uskladniť aj materiál väčších rozmerov, ktorý by sa za normálnych okolností nevošiel do regálov bežnej veľkosti a tvaru. Charakteristickým znakom týchto regálov je predovšetkým ľahká manipulácia s nimi a taktiež vysoká úroveň bezpečnosti. Poskytujú dostatok priestoru, sú veľmi kvalitné a taktiež ani ich vzhľad rozhodne nebude sklamaním.

Navrhnite si svoj vlastný obchodný regál

Niektorí klienti sú skutočne špecifickí, čo sa ich požiadaviek týka. V našom eshope však nezaostávame a preto Vám ponúkame možnosť vytvorenia si vlastného regálu presne podľa Vašich predstáv. Obchodný regál tak bude disponovať určitým počtom políc, určitými rozmermi a inými atribútmi. Takýto regál na mieru skvele zapadne aj do Vašej predajne a priestor bude zariadený podľa Vášho vkusu.