Vhodný regálový systém pre Vaše potreby

Každý sklad je svojim spôsobom špecifický. Priestory, rozloženie, množstvo komponentov a doplnkov či mnohé ďalšie atribúty. Výber správneho regálu a regálového systému je nesmierne dôležité. Regál sa musí do priestorov skvele hodiť a musí vytvoriť požadovaný poriadok, systém a celkovo požadovaný účel. Ak je aj Vašim cieľom efektívne a bezpečné skladovanie, potom by ste výber tých správnych regálov a regálového systému nemali príliš dlho odkladať. Proces skladovania a celkovo Váš systém dokáže kvalitný regál oveľa viac zjednodušiť. 

Poďme sa spoločne pozrieť na najvhodnejšie a najpoužívanejšie regálové systémy.

Policové regály a regálové systémy

Disponujú vysokou kvalitou a taktiež majú aj vysokú odolnosťou, s ktorou súvisí aj miera ich vyššej záťaže. Drvivá väčšina zákazníkov si policové regály objednáva ako poskladané zostavy, ktoré slúžia na jeden konkrétny účel. Skladovať sa v nich dá takmer akýkoľvek tovar, od náradia až po pneumatiky. Policové regály sú veľmi univerzálne a väčšine zákazníkov najviac vyhovujú aj kvôli ich univerzálnosti.

Policové regály v našej ponuke.

Paletové regále

Paletové regály sú vhodné najmä do väčších skladov, v ktorých sa manipuluje aj pomocou vysokozdvižných vozíkov. Nosnosť takýchto paletových regálov je pomerne vysoká a zvyknú sa v nich vytvárať aj akési medziposchodia. Prakticky tony materiálu môžete umiestniť práve do takýchto paletových regálov, ktoré disponujú veľmi kladnými vlastnosťami, aj čo sa údržby o ich vzhľad týka.

Paletové regály v našej ponuke.

Konzolové regálový systém

Práve konzolové regále sú skvelými pomocníkmi pre uskladňovanie tých najrôznejších pomôcok, ktoré môžu byť v tých najrôznejších tvaroch. Drvivá väčšina našich zákazníkov konzolové regále využíva na uskladnenie najmä tyčových predmetov. Uskladniť sem môžete aj predmety, ktoré sú vyrábané na mieru a disponujú teda jedinečným tvarom.

Konzolové regálové systémy v našej ponuke.

Mobilné zostavy

Mobilné zostavy poznáme najmä vďaka tomu, že pomocou koľajničiek umožňujú regálom pohyb po sklade. Zvyšuje sa tak automaticky komfort a svoj materiál – komponenty, nástroje či diely tak môžete oveľa jednoduchšie transportovať. Kladnou vlastnosťou mobilných zostáv je komponovanie na konzolové, policové aj paletové regály. Využitie mobilných zostáv je tak pomerne široké a veľmi rýchlo si našlo svojich fanúšikov v radoch rôznych majstrov, domácich kutilov, ale aj zodpovedných za sklady.

Plastové prepravky a nádoby ako súčasť regálového systému

Regálový systém by sa rozhodne nezaobišiel bez kvalitné plastových nádob a plastových prepraviek. Plastové prepravky disponujú rôznymi farbami pre ešte lepší prehľad skladovaného materiálu. Ak chcete mať aj Vy poriadok vo svojom sklade, dielni, garáži či kdekoľvek inde, rozhodne siahnite po plastových prepravkách a plastových nádobách.

Plastové prepravky a nádoby v našej ponuke.