Ako si vhodne zariadiť sklad? Použite vhodné regály, regálové systémy a poličky!

Čím väčší sklad, tým väčšie problémy s udržaním poriadku. Regály priamo v sklade často neplnia svoju základnú funkciu a Vy nedokážete optimálne rozdeliť priestor tak, aby ste do miestnosti ukryli všetko, čo treba. Nepomáha vám ani fakt, že skladujete hneď niekoľko typov a druhov vecí, ktoré často nemôžu byť pri sebe a kvôli prehľadnosti im musíte prideliť konkrétne miesto. Praktické využitie priestoru znamená absolútnu efektivitu, ktorú sa nepodarí dosiahnuť každému.

Na začiatok si vyberte vhodné regálové systémy

Aby ste neprišli do bodu, že nebudete vedieť, kde sa čo nachádza, rozhodne si zaobstarajte kvalitné a dostatočné veľké regálové systémy. Len tak budete mať veci uskladnené prehľadne a budete v nich mať ozajstný poriadok. Pri výbere regálov a regálových systémov sa zamerajte predovšetkým na kvalitu. Znamená to teda, že materiály, z ktorých sú vyrobené musia byť predovšetkým dostatočne odolné a musia disponovať aj vysokou nosnosťou.

Poličky a usporiadanie regálu

Keďže už dopredu viete, čo sa bude na regáloch nachádzať, usporiadajte si ich podľa vlastných predstáv. Jednotlivé poličky by mali byť ideálne rozmiestnené tak, aby sa do regálového systému vmestil všetok sortiment uložených vecí. Aj v našom eshope máte možnosť vytvorenia si regálu presne podľa predstáv, a to pomocou online návrhára regálov. V ňom je usporiadanie regálu podľa Vašich predstáv hračkou, pričom si môžete zvoliť aj jeho rozmery, ako výšku, šírku či hĺbku.

Ktoré regále sú tie pravé pre Vás?

Aby sme Vám rozhodovanie o nových regáloch uľahčili, všetky sme ich rozdelili do viacerých kategórií. V storage.sk teda nájdete napríklad policové, konzolové, poschodové či obchodné regály. Vyberať by ste si mali na základe viacerých kritérií. Regále máme tak pre jednoduchšie, ako aj pre náročnejšie sklady a skladové systémy. Každý regál je možné obohatiť o ďalšie prvky a manipulačnú techniku, pričom toto vybavenie ešte viac uľahčí skladovanie a narábanie s tovarom.