Praktické schodíky do práce aj domácnosti

Komu z nás sa nikdy v živote nestalo, že by nepotreboval byť aspoň o 5-10 centimetrov vyšší? V takomto prípade často siahame po rôznych stolčekoch a stoličkách, ktoré však nemusia byť pripravené znášať našu váhu. V našej ponuke však nájdete kvalitné schodíky, ktoré sú na to prispôsobené.

Nielen pre nižších

Aj dvojmetrový chlap stavaný do dverí potrebuje čas od času pomoc v podobe praktických príručných schodíkov, na ktoré sa môže komfortne postaviť. Ak máte napríklad príliš vysoké stropy (aké bývajú v starých domoch) a potrebujete vymeniť žiarovku, s praktickými schodíkmi to budete mať hotové raz-dva.

Práca na záhrade aj umývanie okien

So schodíkmi dokážete čarovať v domácnosti aj na záhrade. Umývanie okien, maľovanie, oberanie ovocia, ale aj obyčajná záchrana mačky z odkvapového žľabu môže byť s pomocou jednostranných alebo obojstranných schodíkov oveľa príjemnejšie.

Do každej kancelárie

Nech sa deje čokoľvek, nikdy sa neskúšajte postaviť na otočnú kancelársku stoličku! Ani by ste neverili, koľko úrazov vzniká práve pri tejto činnosti. Ak zabezpečíte vašim zamestnancom pár praktických schodíkov do kancelárií, nebudete musieť riešiť hlúpe pracovné úrazy a PN-ku dôležitých členov tímu.

V každom sklade

Tieto praktické schodíky využijete aj v každom sklade. Nie vždy je nutné skladať tovar s vysokozdvižným vozíkom. Niekedy by úplne stačilo, ak by ste mali pre regáloch odložené tieto schodíky a kedykoľvek by ste si ich mohli vziať so sebou, rozložiť, a dosiahnuť tak na tovar, ktorý je inak nedosiahnuteľný.

Dokladáte tovar v obchode?

Vo veľkých obchodných reťazcoch tieto praktické schodíky poznajú a využívajú. Všimnite si pozorne, že ich často uvidíte takmer v každej uličke, nachystané pre každého zamestnanca, ktorý ide dokladať tovar do vyšších políc. Vyberte si praktické schodíky z našej ponuky aj do vášho obchodu.