Skladacia prepravka: Do auta aj do špajze

Prepravky nám majú uľahčovať život pri skladovaní a prevážaní rôznych druhov tovaru a produktov. Jedným z takýchto pomocníkov sú aj skladacie prepravky, ktoré v zloženom stave nezaberajú skoro žiadne miesto a napriek tomu unesú veľa. Čítajte ďalej a dozviete sa viac. 

Praktický pomocník na nákupy 

Skladacia prepravka je ideálnym pomocníkom na nákupy. Aj niektoré nákupné centrá a známe reťazce potravín majú okrem igelitiek a papierových tašiek pri pokladni aj skladacie prepravky. Tie však nemajú až takú vysokú kvalitu a nosnosť, ako tie z našej ponuky. Plast je mäkký a pod váhou sa prehýba.  

Nezaberá miesto 

Skladacia plastová prepravka je v zloženom stave úplne plochá. Ľahko ju schováte pod posteľ, pod sedadlo v aute, do kufra auta ale aj na plato kufra. Desať skladacích prepraviek na sebe zaberá približne toľko miesta, ako jedna klasická prepravka, a preto ich môžete voziť aj vo väčšom množstve a mať ich vždy pripravené na použitie. 

Všetky druhy tovaru 

Čo sa môže dať do skladacích prepraviek? To je len a len na vás. Jediná vec, ktorú musíte rešpektovať, je ich maximálna nosnosť. Skladacie prepravky z našej ponuky sú pevné a vyrobené z kvalitného plastu, no pri prekročení maximálnej povolenej hmotnosti môžu prasknúť a znehodnotiť sa. 

Rôzne modely 

V našej ponuke nájdete naozaj širokú paletu rôznych skladacích prepraviek. Vyberte si prepravky podobné tým, ktoré sa predávajú v supermarketoch a majte vždy jednu po ruke pri výlete autom a na nákupy, alebo si vyberte z profesionálnych priemyselných skladacích prepraviek. 

Vyberte si z našej ponuky prepraviek 

Nezaujali vás skladacie prepravky? Ak pre vás táto ich vlastnosť nehrá dôležitú úlohu, pokojne si vyberte z akéhokoľvek iného typu prepraviek v našom e-shope. U nás nájdete všetky typy profesionálnych prepraviek, aké potrebujete pre vaše podnikanie aj každodenné prenášanie vecí.