Top 5 výhod kovových regálov

Uvažujete o výmene vašich starých políc v domácnosti za kovové regály? Nahliadnite spolu s nami do tohto článku a zistite, prečo sú kovové regály lepšou alternatívou do špajze, dielne, pivnice alebo garáže.

Nosnosť

Kovové regály majú dosť vysokú hmotnosť aj nosnosť. Vďaka tomu sa nemusíte báť prehýbania políc, alebo toho, že by sa vám regál zrútil pod váhou naloženého tovaru. Samozrejme, každý regál má svoju obmedzenú nosnosť, no tú vieme upraviť už pri navrhovaní samotného regálu. Ten si viete navrhnúť aj sami online.

Údržba

Údržba kovových regálov je jednoduchšia. Môžete ich ľahšie umývať v prípade, že sa vám na ne vylejú nejaké kvapaliny. Vďaka vlastnostiam kovu a povrchovej úpravy sa nemusíte báť, že by sa regál začal rozpadať.

Životnosť

Ďalšou plynule nadväzujúcou vlastnosťou je životnosť. Kovy, ak nie sú vystavené extrémnemu vlhku, nepodliehajú pôsobeniu zubu času. Regál vám teda bude slúžiť dlhé roky na rozdiel od drevených alebo plastových políc.

Jednoduchá montáž

Montáž regálov zvládne každý šikovný majster. My vám však nový regál radi namontujeme a vďaka tomu vám odpadá akákoľvek starosť s prepravou alebo montážou. Nechajte to na nás, o všetko sa postaráme.

Záruka a revízia

Na všetky naše regálové systémy vám poskytneme záruku a postaráme sa aj o pravidelnú revíziu, na ktorú veľké množstvo ľudí zabúda. Ak máte akékoľvek otázky ohľadom našich regálov alebo potrebujete pomoc s návrhom regálov, neváhajte nás kontaktovať.