Veľké upratovanie skladu: Toto sa vám môže hodiť

V septembri veľa najmä stavebných firiem finišuje a vy sa pomaly pripravujete na upratovanie, inventúru alebo iný proces spojený s reorganizáciou vašej firmy. Máte všetky potrebné pomôcky, s ktorými toto upratovanie zvládnete? Ak nie, stačí si prezrieť našu ponuku a určite sa inšpirujete. 

Praktické krabice 

Skladacie kartónové krabice využijete pri upratovaní, sťahovaní kancelárií, ale aj dočasnom uložení dôležitých dokumentov, ktoré by sa inak mohli stratiť. Zároveň ide o veľmi lacný spôsob, ako takéto dokumenty uskladniť v archívoch alebo skladoch, ku ktorým sa vraciate len zriedkavo. 

Značkovacia technika 

Aby ste uprataný sklad mohli aj naďalej udržiavať uprataný, budete si musieť vytvoriť nový systém, ktorý vám pomôže s udržiavaním poriadku. S tým vám dokáže dosť výrazne pomôcť značkovacia technikaSpoločne s prehľadnou tabuľkou sa označené regály stanú oveľa prehľadnejšími a už nikdy nebudete musieť žiadny tovar hľadať. 

Euroobaly 

Ak upratujete aj faktúry a dodacie listy a inú fyzickú dokumentáciu, odporúčame vám vybrať si z našej ponuky kvalitných euroobalov, ktoré udržia dôležité dokumenty v bezpečí. Ich použitie je vhodné aj pri archivácii daňových priznaní či odovzdávaní dôležitých dokladov pre vodičov,. Ktorí by ich mohli pri častej manipulácii nechtiac zničiť. 

Zakladače 

Aby sa vám všetky dokumenty (teraz už bezpečne založené v euroobaloch) neváľali len tak po zásuvkách, vyberte si z našej ponuky prehľadných zakladačov. V našom e-shope nájdete zakladače na dokumenty v rôznych farbách, veľkostiach aj materiálových vyhotoveniach za skvelé ceny. 

Kontajnery 

Ak robíte vo firme skutočne veľké upratovanie, hodili by sa vám aj kontajnery na triedenie odpadu. V našej ponuke nájdete, samozrejme, aj tie. Prispejte k ochrane prírody tým, že aj vaša firma bude zodpovedne separovať odpad (napríklad obalové materiály a dokumenty).